hihi ja ne slusan pop/rock al mi ej mala zakon hehe bas je vesela atmosfera bila hihi sta fali jebemu :banana: al ozbiljno meni je bas dobra bila ... vidjeh je live 3 puta i volila bi da bude i u slo LOL a i bolje to nego neki nu metal she rocksewox said:LOL Nitko ništa nije rekao za malu Lauren,sve 5 u vezi nje osobno,nego njezina glazba i ono što ona izvodi je za teenagere koji slušaju pop/rock.Nisam je gledala live ali sam ju poslušala na njezinom web siteu nadajući se koječemu drugačijem... :|
Kao što je već netko napisao,Lauren je najisplativija i najeftinija opcija :wink: ...i znalo se da će ona biti predgrupa u Ljubljani...(votever ...)
LOL
Dickinson's legacy said:hihi ja ne slusan pop/rock al mi ej mala zakon hehe bas je vesela atmosfera bila hihi sta fali jebemu :banana: al ozbiljno meni je bas dobra bila ... vidjeh je live 3 puta i volila bi da bude i u slo LOL a i bolje to nego neki nu metal she rocks
karta kupljena, zahvaljujem na pomociSnake said:zanima me zna li tko gdje ima kupiti ulaznica u ZG? (ako ima)
Sumnjam. 56 eura nije baš privlačna cijena svakom metalcu već samo fanovima. Ali bi ti bilo okej da se snađeš nekako i za malo prije, zlu ne trebalo.Girl_On_The_Edge said:upravo frendica i ja odlucile da se ide
recite vi meni kakva je prognoza s prodajom karata? jerbo spickah zadnju placu i sad moram kukat do otprilike 20.5.
hoce li ponestat?
nadajmo se da je tako ,,,, ja jos nisan uzela kartu,, nezna n ni ocu li moc ic zbog posla al ako ikako bude moguce im there :edmetal:likvor said:Sumnjam. 56 eura nije baš privlačna cijena svakom metalcu već samo fanovima. Ali bi ti bilo okej da se snađeš nekako i za malo prije, zlu ne trebalo.
BoBo said:Bit ces u majici Iron Maidena?
BTW jos samo mjesec dana.