BoBo
Active Member
Dickinson's legacy said:jer ono kad si me zva i reka da je zagarantirano upoznavanje s Dickinsonon
Trebalo je prodati aranzman, a on je kao pravi trgovac znao tvoju najslabiju tocku.
Dickinson's legacy said:jer ono kad si me zva i reka da je zagarantirano upoznavanje s Dickinsonon
ma vec san ja tad platila sve i zva me kao jel znas da cemo upoznat Dickinsona,, eeeh nisan ja to povirovala jer nemos samo tako upast na aerodrom i neznan ja sta ,, ma pa ne zelin ni zamislit sta bi bilo da san se nadala upoznavanju s Bruceon jebemu,,,,aaah,,, pravi trgovac,,, :banana:BoBo said:Trebalo je prodati aranzman, a on je kao pravi trgovac znao tvoju najslabiju tocku.
Maiden croatia said:No, pitam se.... čemu se ja uopće živciram, da sam barem zaradio... onda bi i ovo sve imalo smisla... Ma blah...
isusova brada said:yep, bobo je sve izvrsno rekao
a i ova racunica je zanimljiva ihihih LOL LOL LOL
Maiden croatia said:tko prijeti...
Rekao sam da me baš zanima tko će nakon ovog groznog putovanja više htjeti putovati sa Stipom na Maidene...
Živi bili pa vidjeli...
mirko123 said:jos samo poruka za stipu..ne mozes nista organizirati bez financijskog zaledja...moga si lipo doci u milano sa vlakom i ko covik odgledati 2 koncerta..ovako si se ubija ziv..potrosija zivce..i jos ti ljudi jebu mater..postujem svakog od tih ljudi ali tri cetvrtine njih nikad ne bi vidili ovaj tour da nisi ti ovo organizira...mirko-big orra
mirko123 said:svi zaboravljaju da stipe ovo radi iz ciste ljubavi i vrlo vjerovatno je u minusu...ja sam bio u milanu oba dana..isao sam sa autom i kupljenim ulaznicama...gledao sam ih live 25 puta i samo 2 puta se slikao s njima...zar mislite da je lako doci do harrisa...potpuno vas razumijem u vasim primjedbama...nemojmo zaboraviti...bilo koja agencija u zagrebu bi za dva koncerta i spavanje u milanu trazila 3000 kuna
Tako si svima obećao i najavio u rekalmi puta. koji kurac sadaoćeš i kaj se žališ?Maiden croatia said:a ne imao na vratu 32 fana, od kojih svako polaže pravo za ulazak, i gdje sam imao nezahvalan zadatak govoriti ti možeš, a ti ne možeš...
Tu si si sam kriv. Mogao si i zaraditi da si okej napravio računicu. I nemoj srati o novcima jer očigledno neznaš s njima.Maiden croatia said:Ma mršte u ........... i dabogda se obogatili kao što sam ja sada "bogat" i uživali u blagodatima tog "materijalnog bogatstva". Rado bi se mijenjao za bilo čiju imovinsku karticu.
Maiden croatia said:To će biti samo normalan aranžman u suradnji s agencijom, kakav nude i sve druge agencije, no uz mnogo manje cijene. No tada, ma koliko mi bili prijatelji, ma koliko bio dobar s nekim više, a s nekim manje, nemojte me više ikada vući za ruku da uđete u backstage i da zajedno sa Maidenima pjevate Heaven can wait, koju će ponovno pjevati. Neke ljude koje osobno odaberem, ustvari, već sam ih odabrao, (npr. Ranko Čop zasigurno i još neki, nema veze tko) heaven can wait passicu će zagarantirano dobiti i popeti se s Maidenima na stage. Drugi će dobiti savršeno jeftin i savršeno u tančine ispunjen aranžman kakvog su "izgleda" tražili, pa ako ih to zadovoljava.... samo naprijed...
Ma moš ti njemu eseje i enciklopedije pisati da neke stvari treba obaviti korektno i da za njih treba misliti ali izgleda da između dva uha nema što zadržavati primjedbe. Je**eš čovjeka koji nezna prihvatiti ni kritiku ni primjedbu za svoj posao.mirko123 said:za likvora:slazem se stobom..samo ti zelim reci da kad ides sa stipom da je sve zbrda zdola i stihijski jer stipe ide na put financijski nepripremljen i jos mu u zadnji tren otkaze pola ljudi