IMFC: Milano - Lista putnika....

Status
Not open for further replies.
Karta za Milano!

bb_1.jpg

evo taj dragocjeni komadic papira!

Btw. nest sam cuo u vezi putovanja,al necu nist govorit jer mi nija bas pouzdan taj izvor!

Dakle, ti si se odlučio solo... Ok, onda ću te izbrisat iz liste i staviti Zadrvka Barbaču, koji jedva čeka uletit, ako mu se stvori prilika...

čmarec said:
nisam ja nist odlucio i nemoj me brisat!

opa :shock:
gle investitora
ako mi ostanemo bez karte on ide upada, a ako mi dobijemo kartu on svoju prodaje za maaaasne pare sat prije koncerta

ma i na red hot se ide! al za to imam ulaznicu vec,al s vama se vracam sigurno,a mozd i u italiju iz zg ! moram vidjet kak cu s parama bit! a i kartu preko stipe uzimam! ako...

stipe , kad ti trebamo predat ostatak novca ?

i jesu li porasle šanse za prvu večer? ja bih stvarno volio više od ičega otić na obje večeri (a tko ne bi?! hehe)...nadam se da ćemo uspjet

CroatianTROOPER said:
a di se osim osim e-bay moze nabavit karta za subotu ?=

U Ljubljani jedna agencija organizira putovanje u Milano, 83 eura karta, sve super, frend jučer pričao da sada čeka da mu pošalju potvrdu poštom, i jedini je bed kaj je karta do Ljbljane 130 kn.u

likvor said:
U Ljubljani jedna agencija organizira putovanje u Milano, 83 eura karta, sve super, frend jučer pričao da sada čeka da mu pošalju potvrdu poštom, i jedini je bed kaj je karta do Ljbljane 130 kn.u
koja je to agencija ?? jeli imaju ulaznice za obe dvi veceri ??

Status
Not open for further replies.
Back