zanimljivosti u vezi Maidena

Ivan said:
http://metalhaven1.12.forumer.com/a/heavy-26/
ajd pogledajte na ovom site raspravu o maidenima.
za smijat ili za plakat?
welcome to the typical croatian forum infested with the kids who eat, live and sleep cmar-net.org forum

With new guitarist Janick Gers, they resurfaced with No Prayer For the Dying in 1990, a record that returned to the classic sound the group used when recording their earlier releases. One of the album's singles, "Bring Your Daughter...to the Slaughter," was granted the Golden Raspberry Award for Worst Song of the Year, but it nonetheless gave the band their first number one U.K. hit.

hmmmm

btw source - vh1-ova biografija iron maidena

skinuo sam ''smoke on the water'' i dio ''we will rock you'', te piše bruceova audicija za maidene kako pjeva pjesmu killers, a možda upijem i twilight zone :banana:
smoke on the water i we will rock you pjeva di'anno, a kladio bi se da su to još 70-e .
sad baš skidam pjesmu doctor,doctor u maiden izvedbi i čini mi se da ju blaze pjeva

Ivan said:
skinuo sam ''smoke on the water'' i dio ''we will rock you'', te piše bruceova audicija za maidene kako pjeva pjesmu killers, a možda upijem i twilight zone :banana:
smoke on the water i we will rock you pjeva di'anno, a kladio bi se da su to još 70-e .
sad baš skidam pjesmu doctor,doctor u maiden izvedbi i čini mi se da ju blaze pjeva
još imaš i wrathchild na demo tape

Rainmaker_RI said:
Doctor doctor je u biti pjesma od UFO-a, nije mi bas nesto posebno mada ju nikad nisam cuo u originalu.

znam, original mi je odličan.a to nije ni čudno jer je ufo bio među steveovim omiljenim bendovima

neznam da li to ovdje spada ali mislim da je najblizi threat tome
bobo ti si bio 2003 u milanu je'l da?
jesi ti onaj kojeg iznose iz prvog reda za vrijeme pashendalea?

MaidenMadness said:
bobo ti si bio 2003 u milanu je'l da?
jesi ti onaj kojeg iznose iz prvog reda za vrijeme pashendalea?

Ne ... ja sam onaj malo prije prvog refrena No More Lies (u donjem desnom kutu).

stipe je nešto govori (pisao na blogu) da će derek riggs doći u hr na proljeće 2006.
ima li tko novosti o tome ili znate nešto o tom?
zbilja bi ga volio upoznati :)

e BoBo (makar bi i stipe ovo trebao znati ali prije ces ti odgovoriti)
bas sam gledao jedan od onih maiden digitized koje si mi sprzio vec odavno
bio je neki headbangers ball o maidenima i uglavnom to cut the long story short...
da li je blaze na stageu uvijek imao radijus kretanja ko niko kranjcar ili je to samo tako na klipicima koje su pokazali?

MaidenMadness said:
da li je blaze na stageu uvijek imao radijus kretanja ko niko kranjcar ili je to samo tako na klipicima koje su pokazali?

Radius kretanja 116.7 cm i kretanje kao gorila . ;)

MaidenMadness said:
a da i ne govorimo o faci koju ima dok pjeva LOL

jebo te koja promjena nakon brucea

Cura mi kaze da je na jednom koncertu rekao "c'mon" cca. 35 puta, a i "fuckin' good" otprilike toliko.

BTW Bruce je ludji nego prije sad kad ima maksimalnu slobodu s bezicnim mikrofonom.

BoBo said:
BTW Bruce je ludji nego prije sad kad ima maksimalnu slobodu s bezicnim mikrofonom.

to stoji, ali za brucea se može reći da uopće nije bio loš sa trikovima sastalkom za mikrofon, zbilja je bio dobar. tko zna zna, bruce bi bio dobar da ima metlu u ruci

Back