zanimljivosti u vezi Maidena

ha,ha. ljudi pa mene nema mjesec i pol dana jer mi je komp bio na ozbiljnom popravku i sad je dobro. ali razoèarali ste me, svaki dan sam pregledao postove, ali vi ništa ne pišete, pa jer opet ja moram reæ neku glupost pa da svi poènete srat po meni i biti na ovom forumu, koji ste mi vi fanovi maidena. a 14.4.2004 vjerojatno svi znat što je. MAIDENI SU IZDALI NOVI DVD a vi o tome napisali 2 rijeèi.(sucks)

jel ste vidjeli da je na early daysu i stratton, ajd ako tko ima sluèajno neku njegovu sliku(osim one na kojoj piše crvenim slovima denis straton) ajd neka ju stavi jedino njegovih slika nemam. od cliva imam 20-ak, od paula isto tu negdje jedino od dennisa nemam. please. i zna li tko uopæe što se s tim tipom dogaða. jeli on još živ, ima li veze s glazbom?

Ivan said:
ha,ha. ljudi pa mene nema mjesec i pol dana jer mi je komp bio na ozbiljnom popravku i sad je dobro. ali razoèarali ste me, svaki dan sam pregledao postove, ali vi ništa ne pišete, pa jer opet ja moram reæ neku glupost pa da svi poènete srat po meni i biti na ovom forumu, koji ste mi vi fanovi maidena. a 14.4.2004 vjerojatno svi znat što je. MAIDENI SU IZDALI NOVI DVD a vi o tome napisali 2 rijeèi.(sucks)

e vidis, neki ljudi imaju i vaznijih stvari u zivotu nego da seru po tebi i tvojim postovima. Sto se tice toga "koji smo mi fanovi", fan sam sebi i za sebe, a ne da drugi vide da ja slusam Maiden. Briga me sta neko drugi o tome misli.

14. 4. 2004. nemam pojma sta je, znam da je bila srijeda ako bas toliko cjepidlacis.

I ako te bas zanima kakav sam fan(atik?), mogu ti samo reci da njihovog albuma nisam poslusao dobrih mjesec dana (ako ne kontam nedavno DoD). Ako te zanima i razlog. Novih 200injak albuma sto sam ih dobio na mp3cama i RiR i Queen - Live At Wembley '86 DVD su mi ipak trenutno zanimljiviji od stvari koje slusam zadnjih 5 godina non-stop

krivo si me shvatio, ali mislim da ako si fan napisat æeš ponekad svoje mišljenje o novom dvd-u npr. nisam ja htio ništa govoriti protiv tebe niti te omalovažavati kaofana ali kažem da niste ništa pisali na forumu mjesec i pol dana. 14.4.2005. ti je obljetnica izdavanja prvog studijskog maiden albuma. 25 godina je prošlo a mi još i dandanas vrtimo stvari kao Phantom of the opera ili transylvania i ostale, a jednostavno ne mogu dosadit. rijetko koja grupa može snimit album i da je on fanatièno slušljiv 25 godina kasnije. ne misliš da je to velika stvar?

Ivan said:
krivo si me shvatio, ali mislim da ako si fan napisat æeš ponekad svoje mišljenje o novom dvd-u npr. nisam ja htio ništa govoriti protiv tebe niti te omalovažavati kaofana ali kažem da niste ništa pisali na forumu mjesec i pol dana. 14.4.2005. ti je obljetnica izdavanja prvog studijskog maiden albuma. 25 godina je prošlo a mi još i dandanas vrtimo stvari kao Phantom of the opera ili transylvania i ostale, a jednostavno ne mogu dosadit. rijetko koja grupa može snimit album i da je on fanatièno slušljiv 25 godina kasnije. ne misliš da je to velika stvar?

Novi DVD jos nisam imao priliku pregledati, zato nista nisam komentirao, u tome je stvar (bar u mom slucaju). Za datum svejedno nisam znao, jebi ga, jednostavno ne vodim racuna o tim stvarima.

A sto se tice slusljivosti albuma i navedenih pjesama, pa to samo potvrdjuje kvalitetu benda ;)

Novi DVD jos nisam imao priliku pregledati, zato nista nisam komentirao, u tome je stvar (bar u mom slucaju). Za datum svejedno nisam znao, jebi ga, jednostavno ne vodim racuna o tim stvarima.

Snake said:
A sto se tice slusljivosti albuma i navedenih pjesama, pa to samo potvrdjuje kvalitetu benda ;)

SLAŽEM SE U POTPUNOSTI :suck:

jedno pitanje. nije mi jasno, zašto se sada izdaje the number of the beast singl reizdanje. nije mi jasno, pa i to isto nažalost vuèe na misao da æe deèki možda reæi zbogom.

Ivan said:
jedno pitanje. nije mi jasno, zašto se sada izdaje the number of the beast singl reizdanje. nije mi jasno, pa i to isto nažalost vuèe na misao da æe deèki možda reæi zbogom.

Jubilej - 25 godina postojanja benda, a mislim da je NoTB najprodavaniji singl bio.... Kani se bolan misli o rasformiranju, imaju oni jos aduta u rukavu, pa tek im je 50

Ivan said:
money makes the world go round world go round................. :D

il' ako oces nesto malo sjevernije
money money money
must be funny in a rich man's world

iskreno bih i sam volio povjerovati u to da jenovac u pitanju. a mislim da sam negdje proèitao da je run to the hills najprodavaniji singl.

Ivan said:

jest velika stvar. zato su Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath i Pink Floyd IMHO medju Top 10 najboljih bendova svih vremena.

Deep Purple - In Rock
Led Zeppelin - IV
Black Sabbath - Paranoid
Pink Floyd - Wish You Were Here i The Wall

IMHO najveci albumi u cijeloj Rock/Hard Rock povijesti. NWOBHM se prakticki nastavlja na njihov rad (izuzevsi Pink Floyd jer su oni ipak specifikum).

ljudi napokon sam shvatio. pa pjesma Clansman i film Braveheart su povezani. mislim da je steve clansmana napisao inspiriran ovim filmom, jer u filmu se stalno govori Freedom kao i u pjesmi . a i ima jedan prizor pred kraj filma koji se baš slaže s onim Wake alone in the hills, with a wind in the face... a još sam se i pitao od kuda mi je poznato ime William Wallace. a nisam se mogao sjetit jer je bruce rekao u zg da je ova pjesma posveæena Wiliamu wallaceu.

sign of the cross, je napisana prema onom kako je rimski car Konstantin u snu vidio znak križa i onda je prije borbe naredio da se na svaki oklop i štit stavi znak križa (sign of the cross) i pobijedili su, a maideni dobili odluèni pjesmu 1000 godina kasnije.

virtual Xi je najlošije plasirani album Iron maidena na uk top listi, zauzeo je 23 mjesto. daj ljudi pišite nešto o maidenima. i èuo sam traè da je neki tip iz zg kupio ovu adrianovu majicu na internet aukciji jeli to možda tko od vas
AdrianAllwaysHaveABigSupportOfTheFans.jpg

Ivan said:
virtual Xi je najlošije plasirani album Iron maidena na uk top listi, zauzeo je 23 mjesto. daj ljudi pišite nešto o maidenima. i èuo sam traè da je neki tip iz zg kupio ovu adrianovu majicu na internet aukciji jeli to možda tko od vas
AdrianAllwaysHaveABigSupportOfTheFans.jpg
it wasnt me

MaidenMadness said:
it wasnt me

Oh, odmah mi je lakše znaèi moguæe je da je netko od ostalih 999 999 stanovnika zg-a. (šala) :D

e ljudi Adrianu je u bendu nadimak Willie-Orwontee, a ako tko možda pukom sluèajnošæu zna zašto neka napiše.

Back