OT: Maiden-world pub

hej ekipa, da vas svih pozdravim jer možda još neko vrijeme neće moći...
dobih zabranu neta zbog prevelikog računa ... hmm...
Brijem da je više zbog ispita, ali ne da se stara. .. nda...
Anyway, uživajte mi svi till we meet (ili se tipkamo) again ;)
I još jednom čestitke BoBi na vjenčanju ;)

ewox said:
:edmetal: to Ivane!!!!Pooooludi!!!Ajde,mozes ti to... LOL LOL LOL OMFG...

EDIT:ma salim se Ivane!Evo,za ovo ti stvarno skidam kapu i dajem za pravo!
Ne kazem da je to striktno tako ali u vecem broju slucajeva je ono sto u biti vidimo a da je ful isforsano-pravi fejk!
Toga danas jako puni ima...Ja se osobno ne furam na nikakvu rokericu i iako furam Maiden majice priznajem da sam prava seljacina (sto se imagea tice,jer obucem se kako se u tom trenu osjecam,nekad stvarno ukusno a nekad ko zadanja seljacina)a u takvim se seljacinama pronailaze pravi crooovci cijim venama tece prava perverzija,heheee,hocu reci,heavy metal!
Pozdrav mom blood brotheru!Ivane,tako me znas uznemiriti i navesti na ovakve stvari... :breakdance: :headbang: :edcry: :fist: :D LOL :|

ok, ne da mi se raspravljat više, jer nemam vremena

ali samo podcrtavam to da rokerice i ''hevijanerke'' nisu najbolje cure
bio sam s nekima, a puno ih i poznajem i mogu reći da ima par super cura,a li globalno gledano većina ih je totalne dangube koje vise po rokerskim bircevima i pljuju po šminkericama koje vise po šminkerskim bircevima
zao kažem bolje su neke druge cure, nešto između kao npr. spajsice koje su ''pišale krv'' da bi naučile nešto

ali zaboravimo
tko voli šta voli nek izvoli, baš me briga

The Pharaoh said:
Slažem se da završimo s ovim, ali mislim da si shvatio previše ozbiljno, ovo je zajebancija bila i Evox ti je to već rekla :)
a ima nekih stvari koje ja ne mogu ''progutat'' pod zezanciju

a ako to još niste shvatili...
jednostavno oko nekih stvari volim biti u pravu (iako tako nije možda) LOL
šta ću volim diskusije

Ivan said:
pa ti si bila najbliža :wink:

Ja?.....ma come onnnnn... LOL
Da je to bila ljubav...potrajala bi(nebi trajalo 15 dana!!!)
btw.nista se nije niti desilo!!!Happy me!

Mozda sada i jesam najbliza... :D (no...jos sam mlada,treba jos uzivati,posebice kada ovako pronadjes pravu i iskrenu ljubav...)...

ewox said:
Ja?.....ma come onnnnn... LOL
Da je to bila ljubav...potrajala bi(nebi trajalo 15 dana!!!)
btw.nista se nije niti desilo!!!Happy me!

Mozda sada i jesam najbliza... :D (no...jos sam mlada,treba jos uzivati,posebice kada ovako pronadjes pravu i iskrenu ljubav...)...

Sto se to nije desilo? LOL

ewox said:
Bas nista,Bobo!!!Nothing at all...
...neka decki nauce da ne valja nista forsati!!!

hahaha,pa neznam da nije bila neka ljubav,kad se vec pricalo o zarukama i uadji...a ovo da se nije nista desilo ja sam cuo iz prve ruke malo drukciju pricu....znaci neko sere tu! :D :D

čmarec said:
hahaha,pa neznam da nije bila neka ljubav,kad se vec pricalo o zarukama i uadji...a ovo da se nije nista desilo ja sam cuo iz prve ruke malo drukciju pricu....znaci neko sere tu! :D :D

Znas sto,iskreno,ne volim se vracati unazad...niti ne volim pricati o tome a kamo li da se o meni okolo sire neka sranja i lazi koje uopce nemaju veze s vezom...
Svi su uvijek jako radoznali...ali ja ne zelim pricati o tome iako bi mnogi jedva cekali neki reality show....
Ne zelim biti nikakav objekt,ja sam ozbiljna djevojka iako se tu i tamo volim nasaliti...
Ako netko zeli neka pukne od muke ali ja kazem da tu nije bilo nicega a kamo li ljubavi...
To bi bilo isto kao da ti sada NPR.samo vidis moju sliku i odmah se u mene zaljubis bez da si me upoznao i vidio,piskaras po svom blogu razna sranja poput gluposti o nekoj fucking udaji,zarukam ili sto vec...
...mislim,mozda sam malo i bila naivna ali nisam nasjela!!
Sto je najbolje nisam niti jedina djevojka koja ima istu pricu vezanu za istu doticnu osobu koju ne zelim spominjati...

Ajmo vise svrsiti s tim jer tema uopce nije interesantna...
Vidim da me u par navrata bockate s tom temom,ako vas nesto interesira,posaljite pm!
Zakljucano!

nisam ja nista mislio lose od tebi,ja se isto volim zajebavato,sammo kazem da znam sto mi je on rekao,a nepada mi napamet to sad iznosit na forumu!
ak te zanima nest imam i msn i icq

ewox said:
Bas nista,Bobo!!!Nothing at all...
...neka decki nauce da ne valja nista forsati!!!

Sorry. Nije mi bila namjera da pocnes iznositi detalje o toj vezi. Cista zezancija.

čmarec said:
nisam ja nista mislio lose od tebi,ja se isto volim zajebavato,sammo kazem da znam sto mi je on rekao,a nepada mi napamet to sad iznosit na forumu!
ak te zanima nest imam i msn i icq

Onda lijepo u PM pa tamo to s njom raspravi ako zelite.

Back