OT: Maiden-world pub

hehe cili dan vrtin taj film u glavi i jos veceras ka me neka gošča napala bez razloga na poslu mislin se jebote pusti me da uzivan bar danas e ... to je bija dan kad je moj život poceja hihi LOL

e ljudi,sad sam doso s novarocka,odlucio sam da idem u petak u pol sata,bilo je do jaja,machinehead,slayer,marilyn manson.... ma sve do jaja,napokon neki festival bez maidena :D :D ,al mi je sranje sto sam potrosio 800 eura u 10 dana,tak da no festivals for me in the near future!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

čmarec said:
hahaha,dobro je,ajd priznajem,ja uvijek kritiziram takva sranja! go jew go

daj kritiziraj please, treba mi kritika
bilo kakva je dobro došla
(ovo je napravljeno za upad na talent campus u sklopu Sarajevo film festivala)

JA VOLJETI OVO :D :D :D
ja isto glumin, i čak mislin ovde na akademiju (kako san nadobudna LOL)
(al najbolje glumiš žensku, predobra ti je kosica LOL više si žensko od mene kad glumiš - nap. ja se triban zabrinit LOL LOL )

:breakdance:

Nadam se da bu ti uspjelo upasti. :headbang:

btw. s onom haljinom bi izgledao puno bolje da nabaciš koju kilu na one košćice, ali onako za moje kratkovidne oči, ista si Angelina Jolie po izgledu LOL LOL LOL

likvor said:
Nadam se da bu ti uspjelo upasti. :headbang:

btw. s onom haljinom bi izgledao puno bolje da nabaciš koju kilu na one košćice, ali onako za moje kratkovidne oči, ista si Angelina Jolie po izgledu LOL LOL LOL

LOL
ne bi onda imao tak dobru figuru, a i morao bi koristit veći grudnjak, a s tim imam jako puno sranja tijekom predstave
btw sad vidiš da je mo9ja prirodna kosa

@
stavio sam tu žensku ulogu tu čisto zato da ih zaintrigira malo a i pokaže šta seve mogu glumit, ali imam i boljih uloga
s tom Gundom baš i nemam puno monoloških komada zato je malo čudno ispalo

mislio sam da će vam se više svidjet onaj prvi lik ''Parazit'' zlikovac

Opet se situacija lagano otela kontroli u ostalim temama ... gramaticke greske, Bruce, .... suzdrzite se od Off-topica, ako stvarno nije potrebno.

@Bobo
Ljudi su malo previše napeti,umjesto da se dođu na forum malo opustiti i pustiti mozak na pašu...oni forsaju neke svoje spike i sve im smeta... :roll:
Šta vam toliko smeta ako netko pogriješi ili nešto...Izgleda da su neki tu samo kako bi to čekali.Iskreno,meni to baš simpa ispadne,barem se nasmijem...
A Bruce...Pa zato smo na MW forumu!Hihiiii :wink:

ewox said:
@Bobo
Ljudi su malo previše napeti,umjesto da se dođu na forum malo opustiti i pustiti mozak na pašu...oni forsaju neke svoje spike i sve im smeta... :roll:
Šta vam toliko smeta ako netko pogriješi ili nešto...Izgleda da su neki tu samo kako bi to čekali.Iskreno,meni to baš simpa ispadne,barem se nasmijem...
A Bruce...Pa zato smo na MW forumu!Hihiiii :wink:
e svaka ti čast ženo hehehe tako je!!!

Back