axy said:nemam ..
kako je bilo na moru?
now you only have to learn croatian, and everything will be :banana:rockin_plumber said:Ivan made me post here :anorak:
Ivan said:now you only have to learn croatian, and everything will be :banana:
Gul_Ranek said:So, what made you visit our little Croatian corner on this bulletin board?
likvor said:He'll first learn how to swear in Croatian because it's the most usefull thingie in every foreign language :wink:
Ivan said:shit, I don't swear
who will make a list of most popular croatian swears
likvor said:with translations? swearmonger.com ->the most usefull translation site ever.
rockin_plumber said::withstupid: LOL
Ivan said:imaš za čim žaliti
likvor said:E stari moj da je tebe davila neka pijana budala par sati kojoj neznaš reći da ti ga je p.k. uvidio bi da su psovke nekada must be. Da smo mu barem znali reći da se makne od nas, niti to.
Ivan said:pa mogli ste mu getama objaniti, njegova glava i tvoja šaka, ili ga lagano odnjijeti nkome drugome
likvor said:Objasnili mu gestama ali ako si se ikada napio ko svinja znaš kako je teško išta shvatiti. Ali kako to misliš da je prihvatljivije fizičko nasilje nego verbalno? Ili sam te ja krivo shvatio( a nadam se da jesam)!
Ajde malo pouke: u stranoj zemlji nikad ne udaraš prvi nikoga! Zapravo i ići se tući samo zato kaj je lik bio naporan je jadno. Rađe mu rafalno dam najgore psovke(u mađarskoj sam čuo da imaju veze s konjskim k....) a preferiram ih odjebati na njihovom jeziku. So rađe im reći "odjebi smetaš nam" nego se zaglaviti preko noći u vlažnoj ćeliji u špičkovini donjoj s cimerom koji se zove Doris i ima sidro na podlaktici nego propustiti prvi koncert(ili ikoji koncert za koji si platio kartu) Maidena na turneji.Ivan said:mislim ako vas je zbilja živcirao, lupiš ga nek' se makne, ako je bio bezobrazan.
a nisam se nikad napio jer nisam probao alkohol