Maiden Istra said:Da znam...kad misliš da bi mogli bit objavljeni prvi datumi Early Days turneje?
hehe, brijem da to nije ni trebao reći. hvala na infu.Gul_Ranek said:likvor -> Ako sam ga ja dobro shvatio, rekao je da ako u publici vide Sharon Osbourne sa jajima, da joj ne dopuste da izadje van bez da joj izbiju sve zube.
puno je visi.... jebga, ipak je posjecenost oko 100 000 ljudi*Urchin* said:Čmarec - lijepe slike..
Zabavno je tebi tamo eeee
Stage mi se čini ful visok (viši nego inače).. sad ne znam jel stvarno je il mi se samo čini..
nesto sam citao da je Bruce izjavio da bi voljeli da nastupe na iducem Rock in Rio festivaluBoBo said:Ovisi kad ce biti turneja u J. Americi, prije ili poslije ljeta. Prvi datumi za europski dio turneje bi mogli biti objavljeni u rujnu/listopadu.
Snake said:puno je visi.... jebga, ipak je posjecenost oko 100 000 ljudi
hehe je al je lipo bilo za čut hihi Sharon Cocksucking Wanker je reka hihi LOLlikvor said:hehe, brijem da to nije ni trebao reći. hvala na infu.
aaaa jebemu meni srce stalo e mislila san da se polomio jebemu,,, na trenutak je sve stalo,,, al je bilo lakše kad se počeja koprcat slatki mali hihi jebemuSnake said:al kako Bruce pade na Wrathchildu LOL