OT : Donington

čmarec

Member
ev me,na festivalu sam,pisem iz sathora,ima 100000000 ljudi,maideni pocinju za 4 sata,bili smo jucer na onom prepartyu,najbolji cover band koji sam vidio i jedini,al ono maiden scotland kicksass,skupo je sve u picku materinu,potrosio sam vec 2500kn,spavam u kristijanovoj sobi,ulazim preko pozarnih stuba :) :) :) da "nemam" smjestaj jos bi 2000kn vise potrosio,sutra idem za london napumpat nekog gabora i dobit drzavljanstvo :) :) ,cujemo se 15min interneta ja 20 kn,omfg,zip fajl
 

Gul_Ranek

Member
Jebene picke. To je sazetak mog misljenja o njima.

Ovo snimaju za live dvd? Bas su u zadnjem kurcu, da 'prostite na rjecniku. Mogli su dodati jos jednu prokletinju sa NOTB-a i ne ispasti govna i lazovi. Da imaju muda među nogama bi za dvd snimali neki od zimskih koncerata na kojima su svirali cijeli album.
 
Gul_Ranek said:
Jebene picke. To je sazetak mog misljenja o njima.

Ovo snimaju za live dvd? Bas su u zadnjem kurcu, da 'prostite na rjecniku. Mogli su dodati jos jednu prokletinju sa NOTB-a i ne ispasti govna i lazovi. Da imaju muda među nogama bi za dvd snimali neki od zimskih koncerata na kojima su svirali cijeli album.
u know what saying this makes u??? as Bruce would say COCKSUCKING WANKER LOL LOL LOL
to šta se tebi playlista ne sviđa ne znači da koncert nije bija prejeben i šat bi ti prominilo nešto da je bila još jedna pisma s numbera, sigurno bi bija presretan i nebi ništa od ovog reka,, yeah right,,, odsvirali su shildren of the damned zbog srebrenog pira number of the beasta i sta bi sad tribali e,,,
YOU NEVER KNOW WHAT IS ENOUGH UNLESS YOU KNOW WHAT IS MORE THAN ENOUGH!!!
ako imaš ovako mišljenje o njima doša si na krivo misto
i šta san ja sad zbog ovo arrogant bastard,,, I dont give a fuck
 

desert rain

Member
Gul_Ranek said:
Jebene picke. To je sazetak mog misljenja o njima.

Ovo snimaju za live dvd? Bas su u zadnjem kurcu, da 'prostite na rjecniku. Mogli su dodati jos jednu prokletinju sa NOTB-a i ne ispasti govna i lazovi. Da imaju muda među nogama bi za dvd snimali neki od zimskih koncerata na kojima su svirali cijeli album.
...na kojima ih fanovi kao ti gađaju pivom i seru gluposti.
 

mirko123

Member
up the irons

a jeste se zapalili...dajte stanite na loptu..svatko ima pravo na svoje misljenje..i meni je na prvih 5 koncerata bilo svejedno sto sviraju..vazno da ih vidim uzivo...bobo je veliki fun pa i on i ja nismo odusevljeni set listom.. to ne znaci da cemo ih gadjati jajima LOL LOL :p
 
hihi of course da svak ima pravo na svoje mišljenje al nema svak pravo srat po nekome bez razloga,,,, i nazivat ih ovakvin imenima,,, meni još uvik nije važno šta sviraju jer je svaki put koncert prejeben i svaki put mi je savršeno tamo a normalno da bi violila čut puno pisama live koje nisu nikad svirali al se isto tako mogu pomirit s tin da nikad nače i sritna san sta uopce ih iman prilike vidit,,,,
al sad ka pogledaš UVIK se neko buni da set lista nevalja,,,, evo na early days turneji nije mogla bit bolje eto al se opet našla masa koja je srala sat fear of the dark nisu svirali,,, na matter turneji je bilo play classics jer su svirali cili album sad kad sviraju pola albuma i masu starih stvari opet nevalja,,, u know how it goes,,, ma i da minjaju stalno set listu unda bi se bunili aa zasto tu stvar nisu svirali akd san ja bio na koncertu nego sad ja san baš to tija čut,,,, jebemu oni su takvi i sad il češ ih volit takve kakvi jesu il nečeš.... al nemogu podnit kad ih se vridja bezveze,,,, sorry
 

likvor

Member
Eh sada, slažem se s vama a onda baš i ne!
Setlista vam je dosadna iz razloga jer ste je vjerovatno odgledali na par koncerata i baš vam i nema napetosti vidjeti recimo 25 puta Fotd ili Tnotb. Ali zato drugima ima. Ajd nek zapravo oni koji kenjaju po plajlisti pogledaju malo kako je koncert zapravo solidno odrađen. Normalno da nije u rangu Live after death ili rock in rio ili Maiden englend ali je jako dobro odrađen. Čak i ovaj u sloveniji je bio jebeno odsviran. I slažem se s Marijom, da na svakom koncertu mjenjaju setlistu, previše bi ljudi bilo zakinuto za preodlične pjesme, ovako svi dobivaju isti dio kolača, i svi znaju da su dobili više ili manje isti paket kao i u sloveniji i engleskoj ili bilo gdje gdje su svirali.

@Gul Ranek: stvarno nema potrebe da ih tak pljuješ. Ak ti ne sviđaju, ne moraš gledati, okreni se na drugu stranu. just press "ignore all"

btw. vezano uz ovaj post, jednom mi je netko srao kak su maideni prestari i kak je dickonson postao preukočen na stageu. WTF?!?!? koji p.m. ljudi očekuju? cirkuski trapez? čovjek je već prešel pola životnog puta i normalno je da mu zglobovi počinju škripati.
 

BoBo

Active Member
Gul_Ranek said:
Jebene picke. To je sazetak mog misljenja o njima.

Ovo snimaju za live dvd? Bas su u zadnjem kurcu, da 'prostite na rjecniku. Mogli su dodati jos jednu prokletinju sa NOTB-a i ne ispasti govna i lazovi. Da imaju muda među nogama bi za dvd snimali neki od zimskih koncerata na kojima su svirali cijeli album.
Ali svejedno neces propustiti sljedecu turneju bez obzira koliko si razocaran. ;)

Samo sviranje cijelog albuma prosle godine je bilo ogromno iznenadjenje s obzirom da su na auto-pilotu zadnjih par godina. Ja sam se vec navikao da nema iznenadjenja i zadovoljan sam s ovim sto pruzaju. Bolje i ovako nego da odu u mirovinu. Bar na koncertu daju 100%.

Kad vidis reakciju publike na koncertima onda ti je jasno zasto stalno sviraju HBTN, TNOTB, RTTH i sl.
 

BoBo

Active Member
Dickinson's legacy said:
u know what saying this makes u??? as Bruce would say COCKSUCKING WANKER LOL LOL LOL
...
ako imaš ovako mišljenje o njima doša si na krivo misto
desert rain said:
...na kojima ih fanovi kao ti gađaju pivom i seru gluposti.
Pa ne morate ga odmah napadati. Mozda je upotrijebio malo teze rijei za opisati svoje misljenje o nekim njihovim odlukama, ali on je i dalje veliki fan Maidena. Da o gadjanju pivom i ne govorim. Samo je malo previse razocaran u ovom trenutku.

Da nije fan ne bi vec godinama bio ovdje na forumu.
 

Gul_Ranek

Member
Ma da... Djelomicno mi je pun klinac ove setliste jer sam bio na 4 koncerta ove turneje.

I normalno da cu ici iduce godine kad se bude svirala setlista sa Powerslavea. :D

Usput, ako ja izrazim svoje negodovanje prema tim nekim odlukama Maidena automatski znaci da nisam fan? Fan moze biti samo netko tko kupuje 28 razlicitih izdanja svakog albuma, singla ili dvd-a, tko je apsolutno neobjektivan po svakom pitanju vezanom uz njih? Netko tko ce, na primjer, reci da je Harris najbolji basist na svijetu bez konkurencije, da je Sharon Osbourne jedina kriva za incident na Ozzfestu i ne dopuštati drugima da imaju neko drugo mišljenje?

Ispricavam se na rjecniku u mom prethodnom postu.

P.S. Zar ne bi bilo zanimljivije imati live DVD sa ove turneje sa setlistom AMOLAD + Fear of the Dark, Iron Maiden, 2 Minutes, The Evil i Hallowed? Trooper, Wrathchild, Run t.t. Hills, Number of the Beast su se pojavili na zadnja 3 DVD-a (Rock In Rio, Early Days, Death on the Road)...
 

BoBo

Active Member
Gul_Ranek said:
Ispricavam se na rjecniku u mom prethodnom postu.
Nemas se sto ispricavati. ;)

Gul_Ranek said:
P.S. Zar ne bi bilo zanimljivije imati live DVD sa ove turneje sa setlistom AMOLAD + Fear of the Dark, Iron Maiden, 2 Minutes, The Evil i Hallowed?
Definitivno.
 

BoBo

Active Member
"We'll be singing about fishes and albatrosses, amongst other things. Till then, you'll just have to listen to the fuckin' records. TWO MINUTES TO MIDNIGHT"

Nadam se da nece biti toliko lijeni za ovo obecanje. ;)
 

likvor

Member
BoBo said:
"We'll be singing about fishes and albatrosses, amongst other things. Till then, you'll just have to listen to the fuckin' records. TWO MINUTES TO MIDNIGHT"

Nadam se da nece biti toliko lijeni za ovo obecanje. ;)
prelaze na klapske pjesme?
 

čmarec

Member
evo da se javim,sad sam u londonu,idem pit sa rafijem sa sluzbenog foruma,opet sam se zbukso kod kristijana u hotel,(to kazem onima koji nisu mogli spavati,dok nisu znali gdje ja spavam) :) :) :) ,koncert NAJBOLJI KOJI SAM IKAD GLEDO,vidim da je netko spomenuo vec da ce bit na dvdu,to je bruce rekao,bruce je prico s publikom ko nikad prije,odmah poslje prve pjesme,setlista je ista,mislim da je bilo oko 100000 ljudi,sad sam u net caffeu,pa cu neke slike probat uploadat,onaj intro na number of the beast nije radio,pa je bruce pricao,jedna zenska i neki likovi ide danas sa stevom na pice negdje tu u londonu,ja neznam gdje jebiga!!! inace za koncert same pohvale,bilo je jedno 4 videozida,to volim :) :)
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00517.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00481.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00440.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00535.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00335.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00411.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00300.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00540.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00424.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00345.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00387.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h194/ ... C00139.jpg
 
Top