Milano - bootleg

BoBo said:
Ne da se meni zezat zbog par pivi. ;)

Imam prvi VOB file ... prve dvije i pocetak BTATL. Kvaliteta videa nije na najvisoj razini, audio je odlican za kameru, ali samo snimanje je izvrsno. Tako je dobra atmosfera.

Ova verzija koju ja dobijam nije ista kao i vasa.

Nije bitno, glavno da si dao! Btw ako dodjes u Zg imas pivu(ili šta već piješ:drunk: )
cheers majstore! :cheers:
 
e da ja vam zaboravih rec,prije cca.2 tjedna nisam bio kod kuce i postar mi je ostavio onaj papiric,da me ceka neka posiljka pa da odem po to u poštu! ALI ja nisam ošo po to jer sam imo nekih sranja sa policijom (sam da vam kažem da sam imo skoro 3 promila u tri popodne) i onda sam dobio neku kaznu koju nisam platio i mislim da je,barem se nadam da je ta posiljka bila iz policije,a ne iz italije!!!!
 
Screamy jel mi možeš poslat BoBin bootleg? I btw danas navečer budi na MSNu da se napokon dogovorimo oko slanja SIT-a ;)


već mi postaje neugodno. sorry :oops:
 
AXY, trenutno ti nisam u mogućnosti poslat dvdove jer još nisam ni BoBi uplatio novce za poštarinu,medije i ostalo...stvarno sam u stisci , stvarno ne mogu sad....oprosti
 
Screamy said:
AXY, trenutno ti nisam u mogućnosti poslat dvdove jer još nisam ni BoBi uplatio novce za poštarinu,medije i ostalo...stvarno sam u stisci , stvarno ne mogu sad....oprosti

sve ok nije bed, stvarno. :p LOL neće me ubit malo pričekat. zapravo imam ideju, lauro ide na koncert od theriona 2.2. pa biš mi mogao samo spržit dvd i dat ga njemu, da se nađete u gradu ili tako nešto. ako ti nije problem. tako da nemoraš ništa plaćat,a još upoznaš i ostatak ekipe.
ili ako si dao čmarecu možda će mi on moć poslat. ;)
 
dao sam damiru pa sad ako je on voljan to poslat ti ok onda ali ako treba bum ja dao lauru , nije bed uopće
 
Back
Top