Zeljezna Djeva
New Member
bloody mary said:Ma još æeš uplašit curu pa æe se bojat doæ na forum. :shock:
Ma ne moze mene nista uplasit... LOL
bloody mary said:Ma još æeš uplašit curu pa æe se bojat doæ na forum. :shock:
Zeljezna Djeva said:Ma ne moze mene nista uplasit... LOL
Jednim dijelom, hm, suosjecam se sa tobom .Zeljezna Djeva said:A naravno da jest,ali se nekad osjecam ko crna ovca na forumu...
Ovdje su ljudi oko 20 godina i slusaju maidene duze od mene...A ja sam tek jedna "klinka"...Hahah...
Haha...Ma to je normalno,uvijek te zezaju...Kad si najmladi,najmanji etc...ewox said:8) baš dobro da su došle neke nove mlade nade da nam malo ožive forum,baš sam do nedavno htjela otvorit topit ''dal su svi ovdje pokrepali?'' :wink:
ma žežam se ja malo željezna djevo LOL u biti ,da samo znaš kako su mene ovdje zlostavljali kada sam tek došla...sad veæ imam nekakav staž pa moram i ja malo druge žežati ako ih veæ ne zlostavljam :wink: LOL
:evil: :evil: :evil: ....
dickinsonica said:Ali ti snovi, koliko god su lijepi, toliko su stresni. Jutros sam se uplakana probudila! A ja nikad ne plaèem. Evo najrecentniji san mi još šalje trnce po leðima. Uglavnom...svaki put san poène tako da se ja nisam dovoljno spremila i naoružala za koncert, a veæ je 10.08. ujutro. Trèim ka sumanuta . . .
hehe ka i ja baš je prièa sa mnom i još san ja sidila u kinu, a on je èuènija i stavija mi ruke na kolina LOLDickinson's legacy said:ajme mike ovo je strasnooooo kojas ti legenda od zene ajme ajme
ja zadnje vrime stalno sanjan koncert i brucea i laprdanje s njime koda se znamo sto godina ajme ajme strasno nesto jebote
uf e kad cemo nabavit taj film
hahaha LOLewox said:aaajme ajme,ruke ti je metnija na kolina :| LOL
pitam se šta bi ti tvoj æaæa reka na ovo LOL
(šalim se) nije to ništa kakve sam ja snove o dotiènom znala imati kao manja :roll:
dickinsonica said:hahaha LOL
kako ti odma....jesi ðavla :evil: LOL
nije ništa u TOM smislu, nego onako...prijateljski, spontano, u toku razgovora ali mene se dojmila ta gesta 8)
iron_dadda said:Prosle sedmice sam ih doosta sanjala al evo jedan svjez od sinoc. Proziran je...odnosi se na teren :cry: . Kao koncert je, sviraju phantom of the opera a ja kao da lebdim iznad i sve ponavljam- ja sam mogla biti ovdje, ja sam mogla biti ovdje. Mozda sam ipak trebala uplatiti samo prevoz a da taj dan pokusam nabavit kartu...