(baš sam se zato i probudila ranije jer mislim da bi zaboravila san a kasnije imam kaaaos tako da...)
:shock: :shock: :shock:
Išla ja jutros raano kao s deèkom na Wacken i sve bilo super,zakon sve pet ,došli mi tamo èekali na nekom travnjaku ,mase kao u prièi svi nešto zuje...
Htjela ja tako otiæi do mrèndajzinga kupiti majicu ,kad ono tražimo mi okolo odamo al nema nikakvog mjesta gdje se išta prodaje...dobro...Hodam ja i dalje u nekoj svojoj prastaroj majici koju više nemam ,imam sliènu (imala ja neku no prayer još je u osnovnoj kupila biæe prije 10 a možda i više god...)
...
I tako se mi zajebajemo kad odjednom poène predgrupa i èujem ja nešto fuuul poznato kad ono Rising Dream,ja ono suuuper,iiideeeš i pokušavam deèku objasniti tko su,da su naši -no njemu se ne sviða a ja ono...
Svirali oni svoje stvari i odjednom nešto me kao presjeklo u snu i odjednom Paleka sam na stageu svira uvod za Running free... :shock: ta da da da da da da da daaam,ta da da da da da da da daaaaammm...
..Ja ono :shock:

:shock: :|

LOL
...kad odjednom izleti Bruce u onim njegovim aktualnim kožnim laèama na ljuske riblje on stage i poène se nešto derati mumljati...''say it doesn't matter ain't nothin' gonna alter the course of my destination....I know I've got to find some serious piece of mind, or I know I'll just go crazy....But now I spend my time looking all around....
...ja ono gledam,ššštaaa je lik fulao rijeèi od Running free i odjednom poèe pjevat Wrathchild,daaaaamn....i tako je èitavo vrijeme pjevao al se sjeèam samo toga...
...i završio taj koncert i bili Maideni na Dnevniku i gledam ja pokazuju oni nešta snimku s Wackena ,vidim ja u prvom redu neku poznatu facu i tek onda skužim,fuck,fuck,maaaaamaaa,na tv-u su me prikazali u prvom redu na Maidenima...a mater razgrnjivala veš i trèi po škalinama i kaže mi da premotam...
...a ja ono jebate,šta si pukla pa to je bilo na Dnevniku,kako da premotam...
...i tako me deèko probudi...jeeebemuuu...
:?
:wink: