ewox said:Heeheheeee,izvadila fotiæ-bananu,bwahahaaaa, :banana: jebemu...
A sigurno si ju prije morala oguliti da bi nekome pokazala fotke, LOL ...
LOL LOL LOL LOL LOL
ewox said:Heeheheeee,izvadila fotiæ-bananu,bwahahaaaa, :banana: jebemu...
A sigurno si ju prije morala oguliti da bi nekome pokazala fotke, LOL ...
bloody mary said:banana je bila oguljena, i morala sam pazit da mi se ne raspadne.
Dickinson's legacy said:jooooj eva eva ,,, ajme hehehe kakve ti to filmove gleas prije spavanja hehehe,,, strasnoooooo,,, triba gleat srice a ne to hahahaha
ajme sinoc sanjala da san u srednjoj na kontrolnom i nemogu se skoncentrirat jer se mislin jesan li putovnicu ponila jer cin to zavrsi triba ic na maidene,, i recen profesorici da mi da odma jedan da neman vrimena za to da moran trazit ,, i kopan cili sat po torbi sve neka mala sranja slicna al nikako nac i na kraju sata nadjem putovnicu i odem ca,,, a u medjuvremenu san ursi sata zvala brata da pogleda jel doma negdi a on nije bija doma,,, i negdi na skalama vidin dick bella i za njim neki ljudi iszto sta rade za NJih jel al ih nisna tila smetat i sidnemo skupa i cekamo bus okrenem se kad ono bruce sidi i pilotskome odjelu tamo i cita neko cudo i digne pogled hehe zbunjeni i on i ja,,,,i tako to E
pa i meni tako uglavnom,samo nekad drugim redosljedom,uglavnom knjiga-prvi plan...(još neko vrijeme a onda æu i ja poèet živjet neurednim životon-can't wait)Dickinson's legacy said:aaaaaaaaa prije spavanja net, il neki spotovi i cudesa pa tus i knjiga u krevetu zavisi i koja je knjiga kako cu sanjat
haha nekome smrkne nekome svaneewox said:hehee,pa tako i jest,ka ja radin ti odmaras i obrnuto...asti,sve si mislim da æu i ja morat ovo lito uvatit neki posa..a jebi ga...dok iztiskam knjigu bit æu na prosjaèkom štapu,sva sreæa da sam veæ pokupovala ulaznice za Maidene...daaamn
Dickinson's legacy said:kliko si ti to karata kupila jebote??????????? hahaha bar ces bit poznata
mislila san nekoliko karata za poljud ili jos za negdi? ajme ajmeewox said:heheee,samo nekoliko (not a big deal,itako je sve išlo na karticu od dragog)
woaaah,ja poznata...hahaaa,jebate,moš mislit,daamn (ne,nije mi to cilj) 8)
Dickinson's legacy said:mislila san nekoliko karata za poljud ili jos za negdi? ajme ajme
a e znas kako to ide s knjigama ,,, kako su svi poznati pisci uglavnom bili siromasni,,,