Dickinson's legacy
Member
jebote mene tebe stra [/url]
Dickinson's legacy said:jebote mene tebe stra [/url]
The Pharaoh said:jebem ti meet and greet u snovima :cry: :cry: :cry:
ewox said:..šta i tebe to muèi..jel'? LOL LOL LOL
hahahahahaha zakooooon e koja izjavaThe Pharaoh said:a noæas da LOL
kako dobar san i onda se probudim, al dobro sliko sam se sa Steveom i Daveom 8) LOL
The Pharaoh said:sad sam se sjetio još... Steve i Dave su u biti došli u prostoriju gdje mi imamo probe.. to je inaèe dom kulture gdje probe ima zbor, limena glazba itd. i taman kad smo mi krenuli svirat, Steve na basu i Dave na gitari naravno, došli su iz limene glazbe da imaju probu i da mi ne možemo više svirat.. ono stanemo i onda je krenulo slikanje.. Sa Stevanom se uslikam i onda s Daveom i wake up odjednom LOL strašno
Dickinson's legacy said:hahahahahaha zakooooon e koja izjava
ma Eva zezan se pobogu zbog tvog ucestalog sanjanja mene triban li se bojat necega nac cemo tumac snova hehe
Dickinson's legacy said:haha u dva dana,, i jos me potrajes a ja nista nisn napravila hehe,, ma ja san jos balonja mali ,, al mogu izist vise slatkisa neg plije
bloody mary said:Neki dan sam sanjala da je Adrian poginuo u prometnoj nesreæi i da su se Maideni raspali jer ne mogu bez Adriana.
Eh bila je to prava noæna mora...
LOL :headbang:CroatianTROOPER said:http://www.youtube.com/watch?v=HvqaIRpYPxE :edmetal: :fist: