Iron Maiden 10.8.2008. Split-Poljud

bloody mary said:
Ja nisam èula da je itko pjeva HB Steve, je bilo neko mumljanje kod imena ali mislim da se èulo Bruce.
Želježna djevo sretan ti roðendan sa danom zakašnjena. :banana:

Hvalaaa : )
 
BoBo said:
Evo jos jednog http://www.index.hr/xmag/clanak/iron-ma ... 97942.aspx LOL LOL LOL

Na Poljudu se, kako je i bilo najavljivano, u èast 50. roðendana pjevaèa Brucea Dickinsona razvila 100 puta 75 metara velika zastava koju su izradili vjerni obožavatelji Maidenovaca.

Koji je idiot ovo pisao ... LOL LOL LOL

Isti onaj koji je u tom "èlanku" popljuvao Maidene...vidi se da nije ni prismrdio Splitu, a kamoli Poljudu i koncertu!
 
maiden

pozdrav svima koje sam upoznao..snake,croatian trooper i bobo..iako me sve boli LOL koncert je bio savrsen..uzivao sam u svakoj sekundi..bilo je puno mirnije nego u gorici i drago mi je da se i naprijed moglo uzivati a ne samo prezivljavati..UP THE IRONS
 
Ja sam ušao na otovrenju stadiona unutra i stao u drugi red, do Dickinsonice...a kasnije silama fizike dospio do Bobe na lijevom kraju i tamo bio do kraja(pozdrav Bobi!!!!)....bilo je stvarno prejebeno dobro!
 
Lepo je bilo biti u Splitu tog 10-og kolovoza. Prvi put u Hrvatskoj posle 1990 godine i prvi put u Splitu posle '83-'84 ili '85 godine.Prvi put sam bio u nekom manjem gradu na nekom velikom koncertu. Atmosfera u gradu je bila fenomenalna, svi setaju majice maidena, a iz malobrojnih kafica koji su radili cula se metalurgija. Crkva vas je dobro udesila, nedeljom gotovo nista ne radi, jedva sam naleteo na trafiku koja je radila(pitam se gde kupujete novine nedeljom). Koliko sam provalio jedino je radio neki trzni centar i lokali na rivi. Samo jedna menjacnica novca(srecom pare sam zamenio odmah na granici). Split je skup u pickbeep materibeeep. Jebena pljeskavica od mozda 100g(u Beogradu mislim da nemas manju od 200g) je 24kn(u BG-u bi bila najvise 10 kn), saka pomfrita 13 kn. Imao sam zelju da na rivi popijem neko domace pivo ali mi konobarica ladno kaze da ne sluze domaca piva. Morao sam da se zadovoljim tocenim kaltenbergom. Sa ekavicom nisam imao ni najmanji problem. Normalno sam pricao sa nekim Splicanima, Rijecanima i Zagrepcanima. Park u centru Splita bio je preplavljem od strane metalaca.

http://img88.imageshack.us/my.php?image=p8100012mm6.jpg
http://img156.imageshack.us/my.php?imag ... 135ev5.jpg

Eto ja kao navijac Crvene Zvezde slikam se sve sa Hajdukovim grbom
http://img156.imageshack.us/my.php?imag ... 041pt1.jpg
 
Čitam ja tako forume i vidim da se neka ekipa žalila da su Maideni opet bili "hladni" prema publici, "mlaki" itd...
Ponukan ovime, kao i sjećanjem recenzija iz Gorice, odlučio sam pokrenuti peticiju za sve da idemo na ruku onima kojima su maideni u hrvatskoj hladni i nepristupačni i oni koji misle da je koncert "samo odrađen bez duha".

Naime odlučio sam sastaviti oštro pismo prosvjeda/peticiju gospodi iz Iron Maidena, njihovom managementu, te gospodi iz njihovog support crewa.
Odlučio sam da ih zamolimo da nam slijedeći put svima stisnu ruku, daju pusu, felacio i kunilingus(ovisno o spolu) te bi bilo najbolje da se skinu u gaće čime bi pokazali da se osjećaju kao doma. Nadalje mislim da bi bilo najbolje da se umjesto stagea koncert održi unutar koncertnog prostora, među posjetiteljima jer tako bi se dobio dojam prisnosti s publikom, recimo kao da ste kod frenda na probi. Tu bi bilo dobro da se nekakav kauč ili sofa, ugodne fotelje s masažerima stopala postave kako bi se mogli malo i odmoriti te ubiti oko.
isto tako ne bi bilo na odmet da tu i tamo prekinu koncert na par minuta da sa svima popiju pivu, pitaju kako im je rodbina te bratić od strininog tetka koji ima prijatelja u šemnici gornjoj čiji je najbolji prijatelj bio na jubilarnoj 5 operaciji kile.
Nadalje bih napomenuo da bi bilo odlično da nas prije koncerta cijeli band s pratnjom posjeti doma, pita nas da li smo spremni za koncert, jesu li sve stvari spakirane, da li imamo kakvih muzičkih želja i da nam pohvale sobe uređene plakatima i njihov cdovima te da istaknu ponaosob svakom od nas koliko su sretni što nas imaju. dapače pobratimljenje zarezivanjem palca isto ako ne bi bilo naodveć.
Poslije koncerta bi bilo isto tako najbolje da nas sve razvezu kućama do ulaznih vrata, pitaju kako nam se svidio koncert te također da se ispričaju ako su negdje pogriješili u izvođenju na LIVE nastupu.
Nadalje predlažem da uzmu adrese od svakog posjetitelja te im tako čestitaju božić, uskrs, novu godinu, rođendan, bajram i slično. bilo bi dobro i da su te čestitke personalizirane i da pružaju tole riječi hvale utjehe i dobrih želja.

Ukoliko se još netko želi nadovezati, možda sam nešto i zaboravio, slobodno neka nadopiše.

Uglavnom ono što želim poručiti takvim ljudima iz prvih par redaka je da ih nabijem na k*rac i neka idu na koncerte svojih prijatelja koji će ih poimence s stagea pozdravljati i posvećivati pjesme!!!!!!!!!!!!
Hvala.

p.s. Da stvarno napišem peticiju?
 
Hahaha...
Ne kontam kako se neko moze zalit da su hladni...
Mislim,pa kao sto si reko,ne mogu svakome doc u publici i pitat ga kako je...
Pa samo je to koncert i trebaju zabavit publiku ...
Ne mozes dobit ovce i novce...hhahaha
 
Presrecna sam!!! Nisam bila na tribini istok vec u hbp-u!!! Ne mogu vjerovati da sam bila toliko ubjedljiva pa sam nagovorila nekog lika sa slomljenom nogom da se zamijenimo za karte. Prvo sam bila na travnjaku i prezadovoljna, a onda sam se sa rajom provukla u hbp!!! Kada su svirali Revelations jedan decko me je podigao i tokom pjesme prvo me je Janick pogledao pa onda Bruce!!! Malo mi je falilo da se srusim. Janick me je gledao malo duze od Brucea pa je vidio moju reakciju. Nikad to necu zaboraviti! Covjece, kao da sam mu bila simpaticna! Onaj njegov sasavi osmijeh..AAAAA! Jos ne mogu sebi doc(to je mozda trajalo 5 sekundi, a meni se cinilo kao vjecnost:p)..Pa kada je Nicko bacao palicu zamalo da je uhvatim, pala metar od mene!!! Jao toliko sam uzivala na koncertu, sad me sve zivo boli..nijedna sutka me nije zaobisla(iako sam iz 3. reda pobjegla jer nisam mogla izdrzat)...Ne znam kako je bilo vama kojima je ovo ko zna koji po redu koncert, ali meni je bilo FENOMENALNO!!! Ispunio mi se san!!! Aleee, aleee, aleeeee:)! A da, sama sam posla iz Sarajeva, al srecom zagotivili su me Zenicani i sve je bilo extra. Dok smo setali Splitom skoro svi su se okretali za nama jer je lik toliko pojacao muziku da je nadglasala onu iz kafica:p. Jos sam Evu i Vedrana upoznala:)....Looodilo!!!
 
Ja sam noc prije koncerta u restoranu na rive nasao Steve Harrisa, pricao s njim, rukovao se, slikao se s njim i dobio autogram...

Dobio sam autograme i od Nicka McBraina i Janick Gersa...

Dobio sam cak i ovo :D

2598qys.jpg


Takodjer sam noc prije koncerta setao Poljudom...
 
BoBo said:
Malo mi je tvoja kosa smetala jer se lipila za znojnu ruku ka luda, ali dobro. :)

Ma smetala je i meni LOL ...sad sam se malo ošišao...ali mi je bilo prevruæe

Što se tièe toga da su Maideni bili hladni.....veæu glupost o koncertu još nisam èuo....mislim da su bili sve samo ne hladni.....kad sam ih gledao u Ljubljani, e onda su bili hladni!...sad su bili svi jebeno raspoloženi jer jbg, koncert je skoro bio otkazan, kasnili su i morali su se nekako odužit. Bili su jebeno uživljeni!...Bruce se rasprièao više nego što sam oèekivao.
 
Meni je samo Adrian bio malo neraspolozen u odnosu na ostale. Dave je bio kao i uvijek do sada, Janick isto tako (vidio sam ga samo jednom kad je dosao na lijevu stranu, Steve je bio 100% kao i uvijek kad god je bio na mojoj strani, Bruce u nesto boljem raspolozenju nego obicno, a Nicka nisam vidio.
 
Back
Top