Čitam ja tako forume i vidim da se neka ekipa žalila da su Maideni opet bili "hladni" prema publici, "mlaki" itd...
Ponukan ovime, kao i sjećanjem recenzija iz Gorice, odlučio sam pokrenuti peticiju za sve da idemo na ruku onima kojima su maideni u hrvatskoj hladni i nepristupačni i oni koji misle da je koncert "samo odrađen bez duha".
Naime odlučio sam sastaviti oštro pismo prosvjeda/peticiju gospodi iz Iron Maidena, njihovom managementu, te gospodi iz njihovog support crewa.
Odlučio sam da ih zamolimo da nam slijedeći put svima stisnu ruku, daju pusu, felacio i kunilingus(ovisno o spolu) te bi bilo najbolje da se skinu u gaće čime bi pokazali da se osjećaju kao doma. Nadalje mislim da bi bilo najbolje da se umjesto stagea koncert održi unutar koncertnog prostora, među posjetiteljima jer tako bi se dobio dojam prisnosti s publikom, recimo kao da ste kod frenda na probi. Tu bi bilo dobro da se nekakav kauč ili sofa, ugodne fotelje s masažerima stopala postave kako bi se mogli malo i odmoriti te ubiti oko.
isto tako ne bi bilo na odmet da tu i tamo prekinu koncert na par minuta da sa svima popiju pivu, pitaju kako im je rodbina te bratić od strininog tetka koji ima prijatelja u šemnici gornjoj čiji je najbolji prijatelj bio na jubilarnoj 5 operaciji kile.
Nadalje bih napomenuo da bi bilo odlično da nas prije koncerta cijeli band s pratnjom posjeti doma, pita nas da li smo spremni za koncert, jesu li sve stvari spakirane, da li imamo kakvih muzičkih želja i da nam pohvale sobe uređene plakatima i njihov cdovima te da istaknu ponaosob svakom od nas koliko su sretni što nas imaju. dapače pobratimljenje zarezivanjem palca isto ako ne bi bilo naodveć.
Poslije koncerta bi bilo isto tako najbolje da nas sve razvezu kućama do ulaznih vrata, pitaju kako nam se svidio koncert te također da se ispričaju ako su negdje pogriješili u izvođenju na LIVE nastupu.
Nadalje predlažem da uzmu adrese od svakog posjetitelja te im tako čestitaju božić, uskrs, novu godinu, rođendan, bajram i slično. bilo bi dobro i da su te čestitke personalizirane i da pružaju tole riječi hvale utjehe i dobrih želja.
Ukoliko se još netko želi nadovezati, možda sam nešto i zaboravio, slobodno neka nadopiše.
Uglavnom ono što želim poručiti takvim ljudima iz prvih par redaka je da ih nabijem na k*rac i neka idu na koncerte svojih prijatelja koji će ih poimence s stagea pozdravljati i posvećivati pjesme!!!!!!!!!!!!
Hvala.
p.s. Da stvarno napišem peticiju?