Dickinson's legacy
Member
mene ce brzo srce izdat hihi pa unda ti nastupašdickinsonica said:hej a gdje san ja u svoj toj priči!?!?!?! :x :x
LOL LOL LOL LOL
naravno da nema ništa loše, baš smo simpatični LOL

Bobo hihi prljavi Bobo
mene ce brzo srce izdat hihi pa unda ti nastupašdickinsonica said:hej a gdje san ja u svoj toj priči!?!?!?! :x :x
LOL LOL LOL LOL
naravno da nema ništa loše, baš smo simpatični LOL
Dickinson's legacy said:mene ce brzo srce izdat hihi pa unda ti nastupašvidi li tebe prije, mene nece ni pogledat
![]()
![]()
Bobo hihi prljavi Bobo
Dickinson's legacy said:hahahahahahahaha damn heh možda bi ti skočija u zagrljaj, ko zna jel prije ima šanse u tako visoke cureu know
kako neke cure ne žele nit pogledat niže dečke hihi
hehehehehe thank you dear LOL LOL LOLdickinsonica said:LOL LOL hahaha legendo !!
jedino bi s tobom dijelila moje najveće zlato :wink:![]()
nece nego u grintanje kako je loša play lista LOL LOL LOL kako smo se gadno razočarali, kako nisu ispunili svoje obečanje aaaaaaaaaaaaaah jadni mi ZAAAAŠTOOOOOOOOOOO zašto ne sviraju ono šta ja oču ???? zašto se sve ne vrti oko mene???Gul_Ranek said:Ce se svaki topic pretvarati u ovo?
kako možeš pitat takve gluposti?Gul_Ranek said:Ce se svaki topic pretvarati u ovo?
Dickinson's legacy said:nece nego u grintanje kako je loša play lista LOL LOL LOL kako smo se gadno razočarali, kako nisu ispunili svoje obečanje aaaaaaaaaaaaaah jadni mi ZAAAAŠTOOOOOOOOOOO zašto ne sviraju ono šta ja oču ???? zašto se sve ne vrti oko mene???
Who are you kidding being that cool ? LOL LOL LOLIvan said:kako možeš pitat takve gluposti?
baš si ne cool
koja asocijacija svaka častDickinson's legacy said:Who are you kidding being that cool ?
hihi thank youdickinsonica said:koja asocijacija svaka častLOL
hm......INCIDENT? LOL
Ivan said:http://youtube.com/watch?v=TkTRV7vz06k&mode=related&search=
jedna vrsta incidenta