Maiden Istra
Member
Nagledo se Dickinson već svakakvih sranja pa mu je sigurnio glupo prekidat koncerte zbog fuckin vode. A guranje na koncertima...valjda je zaboravio Donington 88"...
desert rain said:Uopce se se ne slažem. Kad jedan ful inteligentan covjek vidi da mu je na koncertu hrpa debila i fanatika i ja bi im svima j... mater.
mirko123 said:ma vi ste potpuno nerealni..to me podsjeca na nesto sto mi je jako smijesno..sad neki maiden fanovi obozavaju lauren samo zato sto se preziva harris..pjeva solidno,pjesme joj nemaju veze s metalom ali oni kazu da je super...a sto se tice bruce-a on je inteligentan ali i jako prepotentan,i ja ga obozavam jer pjeva u naboljem bendu na svijetu..
mirko123 said:ma vi ste potpuno nerealni..to me podsjeca na nesto sto mi je jako smijesno..sad neki maiden fanovi obozavaju lauren samo zato sto se preziva harris..pjeva solidno,pjesme joj nemaju veze s metalom ali oni kazu da je super...a sto se tice bruce-a on je inteligentan ali i jako prepotentan,i ja ga obozavam jer pjeva u naboljem bendu na svijetu..jedva cekam sljedecu poruku gul raneka i reakcije na nju
dickinsonica said:A ŠTA SAN JA REKLA GORE? LOL LOL
BoBo said:hehe ... tek sam sad shvatio da tvoju poruku nisam do kraja procitao. Samo pola. Nesto me je prekinulo dok sa citao i poslije sam zaboravio zavrsiti.
U svakom slucaju se slazem s onim sto si napisala.
desert rain said:već jednostavno znam da budale najviše smetaju pametnim ljudima pa su sve reakcije kod njega opravdane što se mene tiče.
dickinsonica said:a ka da si mi uzea riči iz usta - potpuno si jasno predočija sliku koju iman pred očima :wink:
BoBo said:Sad izgleda kao da sam otkrio toplu vudu nakon tvoje poruke.
Dickinson's legacy said:a sta se Brucea tice meni je drago cut sve sta on kaže i mislin da nije pretjera,,,,, ne triba uvik prilazit prko svega i fin se pravit,, više volin ljude koji kažu šta misle i koji stoje iza toga šta kažu .... cak ni ono s Sharon sta svi govore da je on kriv i da je pretjera ja mislin da nije,, ima je pravo i neka,,,
a sta se gul raneka tice,,,, podsjeca me na onog tipa sta je solija banane i baca ih kroz prozor ,,, kad su ga pitali zašto to radi reka je da nevoli slane banane,,,,
Gul_Ranek said:Znaci, volis ljude koji govore sto misle i stoje iza toga, osim ako to na neki nacin dira tebe. Onda ljudi koji govore sto misle nisu pozeljni.