likvor
Member
Je***e što si opširno opisao, više mi se neda čitatiIvan said:VRATILI SMO SE :banana:
BILI NA KONCERTIMA :banana:
Daj detalja, ajde ajde ajde!!!!!!!
Je***e što si opširno opisao, više mi se neda čitatiIvan said:VRATILI SMO SE :banana:
BILI NA KONCERTIMA :banana:
likvor said:Je***e što si opširno opisao, više mi se neda čitati
Daj detalja, ajde ajde ajde!!!!!!!
ak imaš icq pošalji mi na pm pa ti s enavečer javim(ne tjeraj me da instaliram MSN pliz)Ivan said:ma ajd me nazovi na mob ili na neki chat da odemo. ne da mi se sad pisat u kuću sam ušao prije sat vremena i to zato što sam išao prečacem. mislim da su ovi još na putu
nemam. napisat ću ovdje o koncertu, ali kad skupim malo snage. umoran samlikvor said:ak imaš icq pošalji mi na pm pa ti s enavečer javim(ne tjeraj me da instaliram MSN pliz)
Ivan said:btw
axy i edo su ulovili po znojnicu, axy adrianovu, a edo davovu (i trzalicu) kasnije.
ja ništa
axy said:lol pa lauro je uhvatio daveovu trzalicu, a niti ne sluša tolko maidene ARGGGGGGGH!!!!
doleti na msn budemo te razveselili ja bobo i snakeIvan said:ajd me još razveseli, molim te
buahahahahahahaaha LOL a real world zivot bez prokletih digicaisusova brada said:bok ekipa, moj prvi post, ihih
reci cu samo da je bilo fenomenalno, neda mi se sad detaljno opisivat cijelo moje vidjenje koncerta 8)
uglavnom, jos nisam dosao k sebi, mora proc par dana faze dekompresiranja i privikavanja na normalni zivot...redovito tusiranje, redovito jelo i tako to LOL LOL
nadam se tj. siguran sam da ovo nije zadnji izlet ovakvog tipa, jer ovako fenomenalnu ekipu nisam jos vidio, a i provod je bio stvarno fenomenalan...
pozdrav svima, valjda cu i ja piskarati po forumu malo od sad, a i valjda se svi vidimo na nekim koncertima u hrvatskoj (maiden tribute hehe)
slike od djuke i bojana cu uploadati za koji dan
Gul_Ranek said:Da cujem malo dojmove sto se setliste tice...
Meni je osobno prilicno dobra, iako se dosta izgubilo na dinamici zbog jako dugackih Lord of Light i The Legacy na kraju, sto je naravno FOTD i vise nego nadoknadio. Jako hrabar potez Maidena, u svakom slucaju, a mislim da je stvarno jako dobro primljen od strane publike (barem talijanske, kaze mirko123 u nekom drugom topicu da Nijemci nisu presretni). Drago mi je da sam napokon dozivio The Evil That Men Do uzivo, to mi je jedna od najdrazih pjesama Maidena, a za HBTN se nema sto reci, nazvao bih je FOTD-om za "prave" fanove. 2MTM mi nije bas omiljena pjesma jer je malo previse svirana u zadnje vrijeme.
Koncert je ovako trajao otprilike sat i 45 minuta sto je odlicno i apsolutno nemam zamjerki, ali zamislite da su u tu ratnu tematiku ubacili jos Afraid To Shoot Strangers... Raj!