dakle, uzeti: Zastava - što više, ali samo hrvatskih, ne Maiden, pretvarač iz 24 volta na 12 i to iz akumulatoske struje u kućnu Neka neko kupi, dođe pedesetak kuna, pa ćemo skupno refundirati, donjeti što više škara za sječenje passica, a što ste mislili da ću ja to sam
Ponijeti dokumente, provjerite da nije nekom nešto isteklo, da ne bi bilo sranja, neka neko uze DVD player, pa ćemo ga priključiti, neka neko uzme dvd-ova, ali za svaki slučaj i videokazeta, te cd-ova. Ponijeti jesti i piti, ruksake, higijenske potrepštine, tko zna što hostel nudi. Ponijeti fanovsku i normalnu robu, kišobrane za svaki slučaj, punjače za mobitel, neka neko isprinta kartu di je dvorana, di je naš hotel i di je Malpensa aerodrom, također neka nađe popis hotela sa 5 zvijezdica, naročito Sheratone, jer Maideni, bar po Nickovom dnevniku idu u Sheratone, ako je to moguće. Neka netko ponese neku monografiju o stradanjima Vukovara, Dubrovnika, Zadra itd, za pokloniti Dickinsonu, cure neka ispeku kolače, ponijeti gumice za kose, prezervative, nekoliko pari čarapa i bar jedno zamjensko donje rublje.
Neka svako uzme novca što je više moguće, nikad ne znaš oće li zatrebati. Dođite u miru sa osmjehom na licu i na mjesto polaska autobusa uvijek dođite sat, do pola sata prije, jer sam rekao vozaču da žuri, tako da stignemo što prije, pa tako možda iz Zadra krenemo u 3.30, iz Rijeke u 7.30 ili osam, ako svi budu na broju.
VAŽNO:
Po nekom pravilu, vi ste platili put, hostel, te ulaz na jedan koncert Maidena. Prema tome, ja sam to i naveo na početku, nemojte zdravo za gotovo uzeti da idemo na dva koncerta. No, glede toga imam mišljenje i očekivanje 99.9% da ćemo ući oba koncerta i to na "moj" način i ako to dobijete onda imate samo bonus.
Tehnički gledano, ja vas npr. uvedem na prvi koncert, na kojeg svi radije žele ići, sutradan bez beda mogu pokupiti onih 33 karata, prodati svaku po 100 Eura, te uzeti sebi 3300 Eura, bez da biste mogli prigovoriti. Naravno, ja to ni u ludilu neću napraviti, već ću vas svih probati uvesti oba dana, pokušati unovčiti što se da i to što jeftinije, jer ne želim pljačkati tamošnje fanove, na povratku bismo stali i od toga novca se napili i najeli janjetine i sličnog, da biso o tome doživotno pričali, a ono što ostane međusobno si podjelimo za poputinu i tako (ako sve upali) ovo bi bilo prvo organizirano putovanje na kojem bi fanovi umjesto jednog vidjeli dva koncerta i pritom zaradili.
Na vama je samo da me slušate i to da budete stvarno poslušni kad krene proces ulaženja u dvoranu na "naš" način, te da pratite moje upute. Ne bude li tako, nemojte poslije plakati kako prvi dan niste ušli i sl.... Eto, toliko da znate...
Na ovom koncertu se da jako lijepo zaraditi, no to nije cilj. Cilj je samo da pravi fanovi kao što ste vi uđu oba dana i provedu nezaboravni vikend. Karta više, karta manje njima, ionako je rasprodano, a s obzirom da smo pokupovali toliko njihovih originala, oprošteno nam je :evil: