GrimReaper
Member
mislim da ste malo preveć otišli u offtopik.
GrimReaper said:mislim da ste malo preveć otišli u offtopik.
axy said:malo punoo previše... nek premjesti admin ne bumo više offtopičarili ovdje
Ivan said:znači zaključak
najbolja pjesma albuma zasluženo
dance of death :banana:
Ivan said:znači zaključak
najbolja pjesma albuma zasluženo
dance of death :banana:
Ivan said:a ne možeš to baš tak' sa aritmetičkom sredinom
i ja sam napisao ovaj post
samo zato da se vratimo na temu bili smo malo offtopic,
a u vezi aritmetičke sredine ja sam dao nekim pjesmama preko 10 jer sam htio pokazat za koje pjesme mislim da će ostat u konkurenciji za izvođenje na drugim turnejama, i da ih smatram pravim nasljednicima golden ere
a vidi se da mi je paschendale ispod dod-a, da sam stavljao samo do 10 mislim da bi jedino dod-u dao punu desetku
axy said:sve šta je bilo 100000 i slično sam rčunala kao 10. pa neznam ja šta vi mislite u svojim glavama hehe, samo čitam šta tu piše.
hehe probaj ti sa vama ludima nešto zaključit
Gul_Ranek said:Pa ne znam, sto se mene tice, Paschendale je najbolja pjesma na albumu.
A mogao si stavljati ocjene do 10, kao vecina, pa bi onda mozda bilo neke razlike u aritmetickoj sredini...
znamo, vidi se iz tvoje recenzije. ovo moje gore je samo zbrojeno od svih, ne znači da je tvoje mišljenje identično.Ivan said:ok, ljudi ja sam se zenuo, ali ostajem pri tome da je meni za mrvicu bolja pjesma dod, nego paschendale, iako mi je paschendale sjajna, ali dod mi ima nešto više
ok, kažem samo da ne bi bilo zabuneaxy said:znamo, vidi se iz tvoje recenzije. ovo moje gore je samo zbrojeno od svih, ne znači da je tvoje mišljenje identično.
likvor said:Malo sam znatiželjan pa možda i netko zna.......
Na cd-u je naslikana ona zvijezda i sada vidim tu istu zvijezdu na slici na podu u zgradi CIA. Jel to neki masonski simbol ili wtf?
neznam ima li ih uzeti u Hr, ali vazda imas ebay i amazonIvan said:jel zna tko ima li gdje za kupit još rainmaker ili wildest dreams singlovi, htio bi ih hitno kupit da poduplam za svaki slučaj. kasnije teško da će bit gdje moguće za kupit, a nadam se da je možda negdje ostao