BoBo said:Je li ovo Stipe postao njegov menadzer? :wink: LOL
No hard feelings Stipe.
Ova izjava je toliko neozbiljna i pateticna da sumnjam da se radi o profesionalcima i siguran sam da cemo za dvije godine slusati Blazeova jadanja o ovom managmentu.
BoBo said:Ova izjava je toliko neozbiljna i pateticna da sumnjam da se radi o profesionalcima i siguran sam da cemo za dvije godine slusati Blazeova jadanja o ovom managmentu.
Ranko said:Javio se i novi Blazeov management. Ne znam, prema ovoj izjavi, cine se kao amateri jer ovo uopce nije nacin za obracunavanje sa bivsim clanovima benda. Podsjeca na incident nakon drugog MMS-a. Ono "fuck you" pri kraju samo zapecacuje dojam, skupa sa imenom - "Metalhead music management".
Nista, vidjet cemo ako ce ista od obecanog biti istina (novi cd svake godine, novi dvd svake dvije godine, stotine (!!) koncerata) ili ce sve propasti kao i, nazalost, do sada.
bolje bi mu bilo da uzme godišnji par mjeseci (ako ima para)Gul_Ranek said:Maidenfans.com:
Blaze Bayley Athens gig postponed
Following Blaze Bayley's recent split with his management, his concert on June 6th at the Underworld in Athens, Greece has been postponed.
Nikad srece za tog Blazea... Bojim se da mu nece krenuti na bolje tako skoro...
Gul_Ranek said:Provjereni izvor kaze da ce Blaze doci u Hrvatsku sredinom 10. mjeseca, Zadar je siguran, u tijeku su dogovori jos i za Zagreb, Split i Rijeku. Naravno, radi se o ovim akusticnim gigovima, samo Blaze i gitarist.
Gul_Ranek said:Provjereni izvor kaze da ce Blaze doci u Hrvatsku sredinom 10. mjeseca, Zadar je siguran, u tijeku su dogovori jos i za Zagreb, Split i Rijeku. Naravno, radi se o ovim akusticnim gigovima, samo Blaze i gitarist.
CYNIC LOL :wink:BoBo said::wink: