likvor
Member
Ah my young padawan, you have still a lot to learn.Ivan said:a kojeg briana?
Life of Brian!Ak nisi pogledao pogledaj!!!
Ah my young padawan, you have still a lot to learn.Ivan said:a kojeg briana?
likvor said:Ah my young padawan, you have still a lot to learn.
Life of Brian!Ak nisi pogledao pogledaj!!!
Ivan said:ne nisam, pogledat ću (nadam se)
Snake said:nisi pajtone gledao? :shock:
pa kakav si ti metalac?
salim se
Ivan said:ne nisam ih gledao
ali ću ih pogledat jer znam da mi ih frend ima na dvd-u, nešto nastavaka
a ja nisam metalac, ja sam maiden freak koji sluša svašta ali ne samo metal, sad ovih dana vrtim andrea bocellija dosta, to baš i nije metalski?
Ivan said:ne nisam ih gledao
ali ću ih pogledat jer znam da mi ih frend ima na dvd-u, nešto nastavaka
likvor said:Evo ti onda domaća zadaća preko ljeta:
Brianov život
Smisao života
Potraga za svetim gralom
od Pythona, do 20.7.2006, ovdje izbaci kratke recenzije za ocjenu. Svaka recenzija mora imati 1000 riječi :evil: te ukratko poveznice s stvarnim događajima u svijetu i maiden pjesmama.
Za višu ocjenu: hrabri viking erik.
Nema prepisivanja s Interneta.
:wink:
MaidenMadness said:ja sam konkretno trazio za benjamin braaga nisam nista nasao.
a lord of light sam nasao neki skraceni plot:
Earth is long since dead. On a colony planet, a band of men has gained control of technology, made themselves immortal, and now rule their world as the gods of the Hindu pantheon. Only one dares oppose them: he who was once Siddhartha and is now Mahasamatman. Binder of Demons, Lord of Light.
eto tek tako da imas manje trazenja
MaidenMadness said:pa bruce i je bolji vokal od planta
samo sto nicko nije ni do koljena bohnamu a adrian dave i janick skupa nemaju niti 50% gitaristicke virtuoznosti jednog jimmy pagea
just my :2c:
BoBo said:Nisi. Snimiti 15 albuma samo zato sto je tako mislio prije 30 godina nije nikakav razlog. Bit ce ih 15, 16 ili 17 i to ovisi samo o tome hoce li moci fizicki izdrzati turneje.
U pocetku su snimali albume svaku godinu, pa dvije, pa tri. Kako je na pocetku zamisljao vjerojatno nije ocekivao da ce s Maidenima dozivjeti sredinu 90ih.
Blasius Pascalus said:Judas Priest su is stariji od Maidena pa još sviraju i izdali su heavy metal album Angel of Retribution koji govori da imaju još snage, a Ian Hill i K.K. Downing imaju preko 60godina i izgleda da će izdržat još pet šest godina.
Blasius Pascalus said:Okej, Jimmy Page je gitaristički virtuoz, ali je virtuoz i adrian i dave dok janick za mene nije virtuoz kao dave.
nebi mogli, nego su snimili cover ako se dobro sjecam i bit ce B-side na singluMaiden croatia said:Znate što... kad se sjetim da je Kvin Zeppelin freak, da mu je to najdraži bend, i da je producirao njihov zadnji dvd i neke ostale radove, onda mi čak i dođe mali tračak pomisli da bi čak mogli Maideni na singlu napravit Zeppelin cover..... Eto, toga sam se sad slučajno sjetio. Možda im je Kevin predložio, a on sigurno ne bi bio zadovoljan da je to loše napravljeno...