MaidenMadness
Active Member
sad sam procitao sve one diarye sa snimanja i kevin shirley je u jednom od njih spomenuo da ce sva 4 b sidea biti obrade poznatih pjesamaBoBo said:Obrada "Stairways to Heaven"? Malo sutra. Fake.
so why not?
sad sam procitao sve one diarye sa snimanja i kevin shirley je u jednom od njih spomenuo da ce sva 4 b sidea biti obrade poznatih pjesamaBoBo said:Obrada "Stairways to Heaven"? Malo sutra. Fake.
MaidenMadness said:sad sam procitao sve one diarye sa snimanja i kevin shirley je u jednom od njih spomenuo da ce sva 4 b sidea biti obrade poznatih pjesama
so why not?
hmmm velicina i vaznost pjesme nikad nije sprijecavala ljude da je obradjujuScream for me said:hm..to je prevelika pjesma da bi ju se išlo obrađivat , rađe ne , ne mogu napravit bolju od originala tako da bolje ne dirat to...
MaidenMadness said:hmmm velicina i vaznost pjesme nikad nije sprijecavala ljude da je obradjuju
volio bih da je jer stvarno mi je zalosno kada cujem sta je onaj repper napravio od riders on the storm npr
ili ona obrada britney spears - i can't get no satisfaction
a to su samo neki biseri
gle prema tome maideni kako odradjuju stairway to heaven - bogovski
koliko god to bilo bogohulno
ali ako stvarno budu obdradjivali i ako budu sjebali onda iduci put kad budem na koncertu maidena stevea cu gadjati u glavu orginalnim led zeppelin IV albumom
Ivan said:ma dajte pa nema teoretske da je to obrada stairwaya, nemojte biti smiješni jer je pisalo da će biti obrade ali da će one ići na singlove, a mislim da maideni nisu tip benda koji će staviti na svoj album obradu. pogledajte npr. doctor, doctor
Ivan said:a these colours don't run sumnjam da će biti biti politička pjesma, nego više pjesma o hrabrosti u stilu kako treba ostati stajati čvrsto i kada te gađaju
to sam vidio ali ne znam tj. nisam siguran da je taj cover za single potekao od maidena. a ako ćete me pojesti zbog ovoga ja ću svejedno reći da je meni dickinson bolji vokal od planta, pa mislim da će mi se ova verzija stairwaya svidjeti, ako je taj cover i ta informacija točnaBoBo said:Pogledaj malo bolje cover na linku. Nije album nego single "The Longest Day"
BoBo said:Kao npr. jajima
smith itekako je do koljena pageu , on je fantastičan gitarist. čovjek ima i feeling , i brzinu i fantastične melodije slaže no page je ipak page , jedan od najvećih gitarista svih vremena. ne možeš uspoređivat različite generacije gitarista. ista stvar kao i s autima. dobar mi je stari ferrari , sviđa mi se više no novi ima više konja,jači je , veća brzina...itd. to se dvoje može i mora gledat sukladno s vremenom u kojem su djelovaliMaidenMadness said:pa bruce i je bolji vokal od planta
samo sto nicko nije ni do koljena bohnamu a adrian dave i janick skupa nemaju niti 50% gitaristicke virtuoznosti jednog jimmy pagea
just my :2c:
Ivan said:dobro za gitare neću ulazit u raspravu, ali nicko je lošiji od bonhama i tu smo u minusu, ali zato je steve nenadmašan
za gitare, page je legenda , ali kao što je scream rekao meni se ipak više sviđa ovaj stil nego tadašnji, iako je page bio revolucionarniji
Snake said:Regarding the future, Steve is more doubtful. "From the beginning I've said Maiden will make fifteen studio albums. In that case there's only one left and that makes me sad. There is a life after Maiden. And there's a lot I'd like to do I don't have time for now. Sure I'd miss the band, but there's no reason to live in the past. We'd probably piss off some people if we quit, but the day we don't want to do it anymore it's over."
MaidenMadness said:nazovi me kako god hoces ali mislim da nisam jedini koji na to kaze - yeah right
Ivan said:ako je istina, ali mislim da se steve ne šali s takvim stvarima, a daj link za ostatak intervjua, u vezi albuma i utakmice
Snake said:"There is a life after Maiden. And there's a lot I'd like to do I don't have time for now. Sure I'd miss the band, but there's no reason to live in the past. We'd probably piss off some people if we quit, but the day we don't want to do it anymore it's over." - najbolja izjava
Snake said:sto se tice snimanja jednog albuma, steve je rekao da je od pocetka htio snimiti 15 albuma i da mu je u tom slucaju ostao jos jedan i da mu je krivo zbog toga, a ne da ce snimiti jos samo jedan album..... uglavnom, sta bude bit ce, bar se dosada nisu prosrali ko Metallica zadnjih 16 godina..... neka snimaju koliko god budu mogli i htjeli....
Ivan said:a dobro to se može i tako uzeti, ali mislim da je time rekao da je ispunio san/želju i da ga dalje ne zanima, ali nadam se da nije tako
Snake said:mislio sam u kontekstu: "Da covjek misli samo na fanove, a ne i na sebe, Maideni bi trebali vjecno zivjeti i biti vjecno mladi (mislim na clanove)". Nije li to malo nerealno?