dickinsonica
Member
bruce ima troje djece - Austina, Griffina i Kiu
svaka častdickinsonica said:bruce ima troje djece - Austina, Griffina i Kiu
Ivan said:svaka čast
kak si samo to saznala LOL
(ako pogledaš malo krotz povijest ove teme kladio bi se da je to napisano već negdje 5 puta)
dickinsonica said:nisan PAMETOVALA ni MUDROVALA, samo san KONSTANTIRALA jer je čovik pita....... nisan tila uvridit, enciklopedijo, ni forum, ni tebe, ni djecu...... tako da se DUBOKO ISPRIČAVAM jer sam nešto i napisala, a šta je (gle čuda) i točno..... srušit će nam se forum od imena troje djece, pa znan šta san učinila...još jednom-primi moje isprike
axy said:ma jok nitko te nije ni napao. (zašto svi to tako shvaćaju lol). Ivan je naravno samo rekao da je on to već napisao, a ja sam mu spustila jer to uvijek ističe
what's the problem?
Ivan said:(ako pogledaš malo krotz povijest ove teme kladio bi se da je to napisano već negdje 5 puta)
LOL LOL LOLaxy said:EDIT: ako pogledaš malo kroz povijest ove teme kladio bit se da SAM (JA) to napisao već negdje 50 PUTA.
LOL nhf
(morala sam)
Ivan said:LOL LOL LOL
pa da :err: :roll:
(ali dobra)
@ ostali
ne napadam nikoga kažem samo da je to napisano već dosta puta i da smo malo stali sa novim stvarima
a ako ti misliš da je to napad na tebe, pa misli
nisam ja toliki agresivac, samo kažem da nije ništa novo
Dickinson's legacy said:hehehe ja san samo čekala kad ce Dickinsonica reagirat na njegov komentar i moran priznat THATS THE SPIRIT GIRL LOL
Ivane pa nije ona ništa krivo svatila, cura je NOVA ODE i samo je odgovorila čoviku na pitanje ,, nisi li i ti spominja kako je lipo odgovorit klincima koje nešto zanima .. ha? i ruku na srce s ovin komentaron si bija arogantan do bola ,,, pa ne zanimaju svakog SVE pojedinosti ,,
:roll:
BoBo said:A nije niti svaka pojedinost za svakoga.
Dickinson's legacy said:neznan zašto me ovi stihovi na nekog tako jako podsječaju LOL
Ivan said:netko je ''prepjevao'' maidene na hrvatskom :?
http://www.youtube.com/watch?v=88Q9y2IiSro
http://www.youtube.com/watch?v=kwjJ2tamyKQ
ne mogu reći da mi je smiješno
ma samo se nemoj ti sekirat LOLdickinsonica said:meni uopće nije smišno.......baš kretenski............ :x
Snake said:ma samo se nemoj ti sekirat LOL