NISKISnake said:Maideni su, u prosjeku, jedan od najnizih metal bendova.....
HAHAHAHAHA majstore. Nisam na to mislio. Nego za koji k.... će ti njihove visine?Hoćeš i duljine do kuka i duljina ruku od ramena do lakta i od lakta do vrha srednjeg prsta? LOL LOL LOL LOL LOLIvan said:pa ne, i meni je bilo čudno, nema teoretske da je janick 192, po tome bi bruce bio 188 vjerojatno,mislim ak pretjerujemo onda pretjerujemo do kraja
zato mi treba neki site
likvor said:HAHAHAHAHA majstore. Nisam na to mislio. Nego za koji k.... će ti njihove visine?Hoćeš i duljine do kuka i duljina ruku od ramena do lakta i od lakta do vrha srednjeg prsta? LOL LOL LOL LOL LOL
ewox said:Evo,ovako...upravo sam dobila informacije iz pouzdanih izvora LOL ...Naime čemu tolika dilema oko visine članova Iron Maidena?Pa,pogledajte malo njihove fotke...I...tko vam se čini najviši?Neznam kakvi ste vi s vidom ali meni se nekako Nicko čini najvišim...a i ako imate koj dvd,također to možete lako ustanoviti!Janick nije visok 192cm,a niti najviši iz benda-Nicko nije toliko visok!Mislim da nema šanse da je Nicko viši od 190 cm(možda se čini visokim-ali to je zbog njegovih tankih i dugih nožica te pripijenih tajica koje odjeva).Bruce je najniži,visok je tek nekih 160-ak cm a Steve je od Bruce-a viši tek za čevapčić LOL (rekli bi)...Ostali članovi srednje su rasti ali viši od 190 cm-nisu!!!
baš mi i nisi puno pomogla :|ewox said:Evo,ovako...upravo sam dobila informacije iz pouzdanih izvora LOL ...Naime čemu tolika dilema oko visine članova Iron Maidena?Pa,pogledajte malo njihove fotke...I...tko vam se čini najviši?Neznam kakvi ste vi s vidom ali meni se nekako Nicko čini najvišim...a i ako imate koj dvd,također to možete lako ustanoviti!Janick nije visok 192cm,a niti najviši iz benda-Nicko nije toliko visok!Mislim da nema šanse da je Nicko viši od 190 cm(možda se čini visokim-ali to je zbog njegovih tankih i dugih nožica te pripijenih tajica koje odjeva).Bruce je najniži,visok je tek nekih 160-ak cm a Steve je od Bruce-a viši tek za čevapčić LOL (rekli bi)...Ostali članovi srednje su rasti ali viši od 190 cm-nisu!!!
LOL LOL naravno da nelikvor said:(Naravno neće valjda nitko toliko zabrazditi i stvarno to napravati, jel'da Ivane?:wink
arijana1807 said::?
zasto je bitno koliko su visoki???
tebe zbilja zanimaju fascinantne stvari...
arijana1807 said::?
zasto je bitno koliko su visoki???
tebe zbilja zanimaju fascinantne stvari...
misliš ako izuzmeš set listu AMOLAD turneje?Gul_Ranek said:Ne - koristili su vatromet na cijeloj turneji. Tu su samo koristili malo jaci vatromet. I nije bilo onog zapaljenog anđela, to mi je jako zao sto nisam vidio. I naravno, jako mi je zao sto nisam isao u Izolu. Setlista turneje BNW mi je jedna od najboljih u zadnje vrijeme.
axy said:Bruce 163cm
Steve 166cm
Dave 170cm
Janick 173cm
Adrian 175cm
Nicko 180cm
Scream for me said:nisu mali već niski , oni su toliko VELIKI da ih nitko od nas ne bi dostigao u 5 života
wow, adrian je viši od janicka :?axy said:Bruce 163cm
Steve 166cm
Dave 170cm
Janick 173cm
Adrian 175cm
Nicko 180cm
da, zbilja točnoScream for me said:nisu mali već niski , oni su toliko VELIKI da ih nitko od nas ne bi dostigao u 5 života