zanimljivosti u vezi Maidena

Maiden croatia said:
'If you don't like this song, you don't like Iron Maiden. In fact, if you don't understand this next song, you might as well just fuck off and die because there is no reason for you to be here watching this band tonight.'

Bruce se nekada ponasa kao razmazena primadona.

Maiden croatia said:
Rulja je skandirala da želi èuti Fear of The dark na što im je Bruce odgovorio i izazvao žestoke polemke na Maiden forumima:

'If you don't like this song, you don't like Iron Maiden. In fact, if you don't understand this next song, you might as well just fuck off and die because there is no reason for you to be here watching this band tonight.'

Vaši komentari???

stvarno je debil, ako vec tolka rulja i to vec par koncerta želi fear of the drak onda bi ga i trebali odsvirat...i bez obzira što je to turneja za prva èetri albuma...

Ivan said:
prije koje je pjesme to rekao, svejedno ga podržavam 100%, tko ne zna da je fear na 9. albumu ne treba ni doæi na koncert
vidiš da tako svi razmišljamo onda nas pola uopce ne treba ni ic na maiden koncerte....ja slušam maiden, i onda ocu da sviraju ono šta ja volim...ok, promoviraju se prva 4 albuma, ali ako rulja baš oce fear...onda daj bagri fear of the dark... :edcry:

CroatianTROOPER said:
vidiš da tako svi razmišljamo onda nas pola uopce ne treba ni ic na maiden koncerte....ja slušam maiden, i onda ocu da sviraju ono šta ja volim...ok, promoviraju se prva 4 albuma, ali ako rulja baš oce fear...onda daj bagri fear of the dark... :edcry:

PA JEL STE VI NORMALNI

sad bi on trebao pjevat fear zato jer ih par ljudi hoæe, nisu oni trebali doæi na koncert ako su htjeli samo fear, maideni su rekli prva 4 i to je to, a ja vam garantiram da æe tako biti stalno, ako se izda drugi dio maiden povijesti sa sljedeæa 4 albuma, onda æe ovi tražiti number, hallowed, run, i iron maiden i zato bi oni stalno morali mjenjat setlist, budite sretni onim što sad imate

Nema sanse da ce Steve popustiti. I ima pravo. Culi su FOD na 8 od 8 turneja do sada i sto sad hoce. Daj boze da neodsviraju nista s prva cetiri albuma na sljedecoj Early Yeasrs turneji.

U Pragu i Grazu nitko nije vikao Fear of the Dark. Znaci vecinom rulja koja nije samo dosla zbog Maidena na festival.

Maiden croatia said:

Usput .... ovo je bio komentar prije Phantom of the Opera i nema veze s Fear of the Dark.

Ivan said:
PA JEL STE VI NORMALNI

sad bi on trebao pjevat fear zato jer ih par ljudi hoæe, nisu oni trebali doæi na koncert ako su htjeli samo fear
ma ok, svi znamo da je ta pjesma vec prežvakana tisuce puta. Ali ako rulja iz koncerta u koncert pocne masovno skandirat fear of the dark...onda ce bogami i morat pocet svirat fear, bez obzira šta je svirana na 8od8 turneja...

CroatianTROOPER said:
ma ok, svi znamo da je ta pjesma vec prežvakana tisuce puta. Ali ako rulja iz koncerta u koncert pocne masovno skandirat fear of the dark...onda ce bogami i morat pocet svirat fear, bez obzira šta je svirana na 8od8 turneja...

da, da naravno samo si zaboravio da ovo nisu gunsi ili metallica, maideni su i sami rekli da se ne žele nikome uvlaèit u š...k

Ivan said:
da, da naravno samo si zaboravio da ovo nisu gunsi ili metallica, maideni su i sami rekli da se ne žele nikome uvlaèit u š...k
sve je to ok, samo ne budu li se uvlacili u šupak svojim fanovima onda ce im to bit siguran pocetak kraja....

CroatianTROOPER said:
sve je to ok, samo ne budu li se uvlacili u šupak svojim fanovima onda ce im to bit siguran pocetak kraja....
neznam bas
brijem da bi taj stav boli me kurac za sve pa cak i fanove im priskrbio vise publiciteta - ergo samim time i fanova

MaidenMadness said:
neznam bas
brijem da bi taj stav boli me kurac za sve pa cak i fanove im priskrbio vise publiciteta - ergo samim time i fanova

sa ovim se slažem u potpunosti, pa pogledaj na metallicinom primjeru

Back