mirko123 said:ne zaboravimo da danas bruce vise skace i trci po stageu nego ikada..nijedan pjevac to ne moze..on u najtezim dionicama istovremeno preskace monitore..to nijedan pjevac na svijetu niti moze niti pokusava
Dok said:... jednostavno vise ne moze da peva. ...
Mislim da pise belo na sivoDickinson's legacy said:kako niko nije reka ka lipo pise crno na bilo
nista nije izvuceno iz konteksta,,,,
a s godinama mu se glas samo prominija ka sta se minja i izgled i sve drugo to je normalno,,,,, nije oslabija ,,, daleko od toga,,, al dobro to je samo moje misljenje,,, nekome se svidja nekome ne al cinjenica je da on piva prejebeno odavno i jos uvik
kraljuMaiden Istra said:Mi raspravljamo dal Bruce Dickinson zna pjevat LOL ....stvarno malo smješno
Maiden Istra said:Mi raspravljamo dal Bruce Dickinson zna pjevat LOL ....stvarno malo smješno
Dickinson's legacy said:Flattery will get you nowhere !!!
axy said:I rest my case... èovjek ima potpuno pravo
mislim zaista, ljudi, koji vam je... :withstupid: :roll: :roll: :shock: :?
Maiden Istra said:Da...i to je meni i smiješno.
svaka cast za ovo stariScreamy said:pa ne kontam ljudi. mislim, ja definitivno tvrdim da Bruce danas pjeva FANTASTIČNO i jako disciplinirano...naučio je štediti glas dok je u 80ima naravno više ludovao, jebiga, bio je i mlađi i neiskusniji...mislim da je jako smiješno očekivati od čovijeka od 50 godina kako pjeva sve identično snimci a mogu čak i nadodati da je to meni nezanimljivo...nek pjeva kako pjeva, meni osobno je to fantastično a sad, kome nije...
Screamy said:pa ne kontam ljudi. mislim, ja definitivno tvrdim da Bruce danas pjeva FANTASTIÈNO i jako disciplinirano...nauèio je štediti glas dok je u 80ima naravno više ludovao, jebiga, bio je i mlaði i neiskusniji...mislim da je jako smiješno oèekivati od èovijeka od 50 godina kako pjeva sve identièno snimci a mogu èak i nadodati da je to meni nezanimljivo...nek pjeva kako pjeva, meni osobno je to fantastièno a sad, kome nije...