iako me to ne veseli previšeFlash_666 said:Naravno da će biti.
Imaš pravoIvan said:iako me to ne veseli previše
radije bi da sviraju u nekoj rupi pred 50 ljudi i da ja budem među tih 50 ljudi jer bi to bila koncertina
a ovako ćemo bit svi zgaženi
kad se moram naprijed gurat s kretenima koji hoće u prvi red pijani samo da čuju FOTD
ali baš me briga to su maideni i nasadit ću se na ogradu baš me briga
Maiden croatia said:ali FOTD neće biti...
Glede passica ne mogu svim puno obećavati, jer će tuu rijetki od vas bioti sretnici (neki već znaju tko su), ali mogu obećati first to barrier FC članovima... To sam pitao je li izvedivo dobio sam odgovor da je izvedivo.
BTW. Danas je učinjen još jedan korak bliže Maiden Cro 2008.
Ivan said:iako me to ne veseli previše
radije bi da sviraju u nekoj rupi pred 50 ljudi i da ja budem među tih 50 ljudi jer bi to bila koncertina
a ovako ćemo bit svi zgaženi
kad se moram naprijed gurat s kretenima koji hoće u prvi red pijani samo da čuju FOTD
ali baš me briga to su maideni i nasadit ću se na ogradu baš me briga
Maiden Istra said:Bit će toga i kod nas. Koliko sam upućen, 2003. je bilo dosta problema što se tiče tih prvih redova, a tek sad....par godina kasnije, bit će još gore, tako barem ja mislim. No bez obzira na to, probat ću doć u prve redove, u Ljubljani sam to uspio
Ivan said:kad ti ipak vidiš da te netko od maidena pogleda u prvom redu, ono točno u oči
to je vrijedno guranja 4 sata
axy said:o tome ja govorim...
to mi je bilo ful kinky kada me adrian onako baš u oči pogledao weee
Mislim to je općenito kick ass, ne samo na Maidenima nego i na drugim koncertima na kojima sam bila
Neću nikad zaboravit kad je Steve opalio rafal s basom točno ispred mene. To se pamti.
[/quote
To ti fino posloži sve unutarnje organe, jel? LOL
Ja bi već trebala organizirat nešto da se počne prikupljat lova za umjetnu pužnicu jer još malo pa ću biti gluha... :metal: A i glasnice su mi već dobrano otišle k vragu.... Ali sve za koncerte!
Maiden Istra said:Ma meni se cijela Ljubljana čini kao dvd., ipak sam ih gledo prvi put i još ne mogu vjerovat. Ali da... prvi redovi su zakon upravo zbog većeg kontakta fanova i banda. Neću nikad zaboravit kad je Steve opalio rafal s basom točno ispred mene. To se pamti.
Maiden Istra said:Ma meni je to još prilično brzo prošlo. Samo da oni potvrde hrvatsku i sve ok. Isplati se čekat. To svi znamo
likvor said:DI?DI?DI?
Maiden Istra said:Ma meni je to još prilično brzo prošlo. Samo da oni potvrde hrvatsku i sve ok. Isplati se čekat. To svi znamo