LOL Eva e duga je to priča heh
London .... dala san mu majicu ka je završija pričat o letu i pobigla .... vrlo tiho i sramežljivo je bilo this is 4 u
pogleda majicu nasmija se i zahvalija
Stockholm .. izlazimo iz aviona i kako je bilo dosta ljudi isprid nisan ni vidila da on stoji na izlazu pa je bilo vrlooooo šokirano "oh u r here" na šta je on puka od smija i reka "yeah I am" tad smo se i rukovali i nizan znala šta bi sa sobo u tom momentu
onda san isprid bacila sve na pod i tražila panično knjigu koju san mu tila dat ,, ka su svi izašli pošto je vidija da čekan doša je i pita "ok so what do you need" i tad san mu dala knjigu i e bija je baš happy ,,, povijest dalmacije na eng of course
"aaaaaah Its for me, thank you" mislin da mu je bilo drago da nije opet neko čudo za potpisat,,, zagrlih ga brat opalija sliku rekoh "thank you,see you",,,, on"thank you,see you at 4"
stage... ima je flaster na uhu pa san ga pitala sta mu je jel dobro
reka je da ga je pas ugriza
stockholm airport,, nerozno je šeta isprid dok svi nisu došli,,,, "how r u today" "oooh im fine"
i london airport ,,, uživala san u trenutku dok su se ljudi slikavali s njin
i kako je to tribalo bit na brzinu obavljeno a ja se zanila ,,pogleda me upitno i ja san bila gotova heh slikali se opet takla mu kosu i ošla ....
jebemu tek sad ka se sitin viidn da je isto toga dosta bilo,,,