CroatianTROOPER
Member
:x dobro postoji li možda bar jedan trader koji ima donington 92 na dvd i da želi napravit trade....
ili da ne uputi nekome tko ima taj dvd
ili da ne uputi nekome tko ima taj dvd
Mormegil said:E da vidiš kak æe Maiden-World živnu kada doðu opet Maideni
Ivan said:Slušaju Željka Joksimoviæa i Lane Moje. p.s. Slažete li se da je to èisti narodnjak'
BoBo said:Nemam pojma.
Ivan said:jel' li u splitu nemate kretena kao mi? tu si odmah glavni èudak ak slušaš Maidene jer je Bjelovar najsiromašniji metal grad na svijetu. a to Lane moje ti je bilo na euroviziji Srpska pjesma. Ništ ne valja
Ivan said:jel' li u splitu nemate kretena kao mi? tu si odmah glavni èudak ak slušaš Maidene jer je Bjelovar najsiromašniji metal grad na svijetu. a to Lane moje ti je bilo na euroviziji Srpska pjesma. Ništ ne valja
Snake said:al za razliku od "intelektualca" Mikulica bar razumijes sta pjeva LOL LOL
BoBo said:Ne brini. Napunio bi on Poljud do dođe u Split.
Raising+Hell said:IRON MAIDEN Live at Donington
IRON MAIDEN Raising Hell
IRON MAIDEN Brave New World Tour (Live in Madison Square Garden-5. kolovoz 2000)
Ivan said:Ljudi jel vama u vašim mjestima ne iskljuèuju Jukebox ako pustite Metal. meni ovdje iskopèaju Jukebox kad pustim Maidene, Purple Ili Metallicu. Stvarno kao što kaže Girl on the edge odmah èim slušaš Maidene (odnosno metal) gledaju te kao Èudaka
Raising+Hell said:Hahaha e tak i meni...kad god pustim nekaj metalnog konobari stisaju zvucnike na minimum... :roll:
CroatianTROOPER, nije neg na CDu jebiga...