OT: Sport - svakakav

BoBo said:
Svaka cast Ivici. Koliko je samo problema s ozljedama imao zadnje 2-3 godine.

:bananadance:

do prije mjesec/tjedan dana je bio samo bivši dobri skijaš, a sad heroj. još će se na kraju više njega slaviti nego janicu

Ivan said:
do prije mjesec/tjedan dana je bio samo bivši dobri skijaš, a sad heroj. još će se na kraju više njega slaviti nego janicu
i zasto se tome cudis?
to ti je tako u sportu
kako ono ide je'l bobo
prvaci ili mrtvaci :D

Po ovom slalomu se moze vidjeti koliko je Janica superiorna kad moze u ovom stanju biti druga.

pratio sam sport prije puno više no sve me manje i manje zanima. volim nogomet oduvijek , navijam za real madrid od svoje 7.godine , znači već punih 9 godina . volim i košarku , nju sam trenirao 8 godina al ipak prva ljubav je nogometna lopta i livada :)

Ljubo boga mi gazi li gazi. Sredio je Nalbadiana kao da igra protiv igraca s 100+ mjesta na ATP listi. Bit ce zanimljivo finale protiv Federera.

BoBo said:
Ljubo boga mi gazi li gazi. Sredio je Nalbadiana kao da igra protiv igraca s 100+ mjesta na ATP listi. Bit ce zanimljivo finale protiv Federera.

stvarno bi bio red da ga više nabije na tu milka čokoladu LOL . lik mi stvarno već ždere živce sa tom lakoćom s kojom igra protiv ama baš svakog

Back