BoBo
Active Member
MaidenMadness said:sta ce hajduk biti jak jeba te led
Pa pripremaju se za borbu za ostanak u prvoj ligi.
MaidenMadness said:sta ce hajduk biti jak jeba te led
sjajno se pripremajuBoBo said:Pa pripremaju se za borbu za ostanak u prvoj ligi.
Iron Domek said:U Dinamo možda dolazi Brazilac Thiago Neves, za kojeg Mamić kaže da je "Mujčin u najboljim danima".Pročito u SN
A kak ti znaš Bobo, moliću lijepo?BoBo said:Ne dolazi vise.
Iron Domek said:A kak ti znaš Bobo, moliću lijepo?
Ja vidio danas na netu da je ošo u Japan, taj Brazilac, a u pm (čitaj private massage) :cry:.Nema veze nema predaje :edmetal:BoBo said:Sapnula mi svekrva sina auto mehanicara najboljeg prijatelja muza zenine sestre mamicevog brata.
Iron Domek said:Ja vidio danas na netu da je ošo u Japan, taj Brazilac, a u pm (čitaj private massage) :cry:.Nema veze nema predaje :edmetal:
BoBo said:Vidis kako dobru vezu imam. Treba li ti jos nesto u svezi s Dinamom?
jebi gaBoBo said:Juve dobio i u Palermu. :x
Kad su najjači u Italiji i dobro da sam igro na njihBoBo said:Juve dobio i u Palermu. :x
Sve što me zanima saznam, ipak hvala na dobroj voljiBoBo said:Vidis kako dobru vezu imam. Treba li ti jos nesto u svezi s Dinamom?
MaidenMadness said:jebi ga
imaju daleko najjacu momcad u italiji
Iron Domek said:Sve što me zanima saznam, ipak hvala na dobroj volji
pa zna se tko ce biti prvak europeBoBo said:Capello je taj koji je zasluzan za to. Nepobjediva kombinacija .... Juve + Capello.
Nadam se da ceim netko pomrsiti racune u CL jer im je to prvi izbor ove sezone.
slažem se Tin :bananarock:MaidenMadness said:pa zna se tko ce biti prvak europe
the almighty Barcelona FC :banana:
Iron Domek said:Jel neko gleda "Drugo lice" na Novoj?Zdravko Mamić i Branko Grgić su gosti.Zanimljivo
a cuo sam da su pravili budale od sebeIron Domek said:Jel neko gleda "Drugo lice" na Novoj?Zdravko Mamić i Branko Grgić su gosti.Zanimljivo