BoBo said:Danas popodne nakon utakmice Italije i Ceske objaviti ce se koji su klubovi i koje osobe ukljucene u optuzbu i za sto ih se sve tereti. Ovdje se ne radi o redovnim sudovima, nego o sportskim gdje je procedura jednostavnija i brza.
I vaznija za nas ne ukljucene.
likvor said:O čemu se to točno radi?
namijestanje utakmicalikvor said:O čemu se to točno radi?
likvor said:Nagelirani namještaju tekme a?
kod nas mozes i javno izreci da znas o namijestanju utakmica jer si ih sam namijestao i ostati potpredsjednik jednog od dva najveca hr kluba i biti proglasen velikim pobijednikom nakon sezone u kojoj tvoja momcad osvoji naslov prvaka nakon nekih stvarno nevjerovatnih preokreta tipa od 3-1 za osijek do 3-4 za neimenovani klub cca 5 minuta od 85. do 90.BoBo said:Nesto kao Dinamo i Hajduk samo ne tako "javno" kao sto se to kod nas radi. Policija je snimala telefonske razgovore skoro godinu dana.
MaidenMadness said:kod nas mozes i javno izreci da znas o namijestanju utakmica jer si ih sam namijestao i ostati potpredsjednik jednog od dva najveca hr kluba i biti proglasen velikim pobijednikom nakon sezone u kojoj tvoja momcad osvoji naslov prvaka nakon nekih stvarno nevjerovatnih preokreta tipa od 3-1 za osijek do 3-4 za neimenovani klub cca 5 minuta od 85. do 90.
pa on ce doslovno biti stup obrane :wink:Ivan said:danas je tekma, mene je samo strah tomasa, taj lik ima mozga k'o noj, a on bi nam trebao biti jedan od stupova u obrani
slicna situacijaBoBo said:U zadnjih 6 godina sam bio samo na jednoj utakmici, a prije toga sam isao na svaku. Drago mi je da sam se izvukao iz toga. Vise niti prijenose ne gledam.
MaidenMadness said:pa on ce doslovno biti stup obrane :wink:
axy said:kako smo popušili ....
MaidenMadness said:jebi ga posten rezultat na kraju
ali pece majku mu...
tu se opijam u svojoj sobi
ovakvim tempom vjerojatno sutra necu moci na kavu ali bolje da boli zeludac nego srce
majke ti kako ovo zvuci pateticno
MaidenMadness said:jebi ga posten rezultat na kraju
ali pece majku mu...
tu se opijam u svojoj sobi
ovakvim tempom vjerojatno sutra necu moci na kavu ali bolje da boli zeludac nego srce
axy said:evo ti nešto od čega ćeš biti tužniji:
"There is a life after Maiden. And there's a lot I'd like to do I don't have time for now. Sure I'd miss the band, but there's no reason to live in the past. We'd probably piss off some people if we quit, but the day we don't want to do it anymore it's over." - najbolja izjava
BEDDDDDD :x :x :shock: :shock: :cry: :cry: