OT: Sport - svakakav

Danas popodne nakon utakmice Italije i Ceske objaviti ce se koji su klubovi i koje osobe ukljucene u optuzbu i za sto ih se sve tereti. Ovdje se ne radi o redovnim sudovima, nego o sportskim gdje je procedura jednostavnija i brza.

I vaznija za nas ne ukljucene. ;)

BoBo said:
Danas popodne nakon utakmice Italije i Ceske objaviti ce se koji su klubovi i koje osobe ukljucene u optuzbu i za sto ih se sve tereti. Ovdje se ne radi o redovnim sudovima, nego o sportskim gdje je procedura jednostavnija i brza.

I vaznija za nas ne ukljucene. ;)

O čemu se to točno radi?

likvor said:
O čemu se to točno radi?
namijestanje utakmica

radi toga je cijela uprava juventusa dala otkaz
juventusu milanu fiorentini sampdoriji i laziju prijete velike kazne cak i izdacivanje u neku nizu ligu tipa serie b ili c su moguca

Koji bi to gust bio da Italija ne prodje dalje, a onda nakon toga optuzbe protiv Milana i Juvea za direktnu umjesanost i odgovornost klubova u ovu aferu (sto znaci minimum Serie B).

likvor said:
Nagelirani namještaju tekme a?

Nesto kao Dinamo i Hajduk samo ne tako "javno" kao sto se to kod nas radi. Policija je snimala telefonske razgovore skoro godinu dana.

BoBo said:
Nesto kao Dinamo i Hajduk samo ne tako "javno" kao sto se to kod nas radi. Policija je snimala telefonske razgovore skoro godinu dana.
kod nas mozes i javno izreci da znas o namijestanju utakmica jer si ih sam namijestao i ostati potpredsjednik jednog od dva najveca hr kluba i biti proglasen velikim pobijednikom nakon sezone u kojoj tvoja momcad osvoji naslov prvaka nakon nekih stvarno nevjerovatnih preokreta tipa od 3-1 za osijek do 3-4 za neimenovani klub cca 5 minuta od 85. do 90.

danas je tekma, mene je samo strah tomasa, taj lik ima mozga k'o noj, a on bi nam trebao biti jedan od stupova u obrani

MaidenMadness said:
kod nas mozes i javno izreci da znas o namijestanju utakmica jer si ih sam namijestao i ostati potpredsjednik jednog od dva najveca hr kluba i biti proglasen velikim pobijednikom nakon sezone u kojoj tvoja momcad osvoji naslov prvaka nakon nekih stvarno nevjerovatnih preokreta tipa od 3-1 za osijek do 3-4 za neimenovani klub cca 5 minuta od 85. do 90.

U zadnjih 6 godina sam bio samo na jednoj utakmici, a prije toga sam isao na svaku. Drago mi je da sam se izvukao iz toga. Vise niti prijenose ne gledam.

BoBo said:
U zadnjih 6 godina sam bio samo na jednoj utakmici, a prije toga sam isao na svaku. Drago mi je da sam se izvukao iz toga. Vise niti prijenose ne gledam.
slicna situacija
prije sam isao na svaku utakmicu koju bi hajduk igrao negdje blizu mog prebivalista
zadnji put sam hajduk gledao u ljeto 1999 kada su dosli igrati pripremnu utakmicu kraj imotskog. a momcad su tvorili neki srna carevic andric....
kako su se mucili sa onda treceligasem vidilo se da tu nema kruha
samo sto ga i dalje pratim preko tva radija novina foruma newsgrupa....

MaidenMadness said:
pa on ce doslovno biti stup obrane :wink:

LOL LOL LOL
nadam se iskreno da ne, ali mi imamo u zadnjoj liniji 2 lika koji nemaju veze s loptom, dario šimić je odličan za nekog čuvat ali kad se treba priključit napadu ne može jer nije on za razmišljanje, on je za čuvanje točno jednog igrača i ok, ali tomas sad još, taj lik ima snagu i sve, a kad ga malo bolje pogledaš vidiš da on ide u neke duele glavom gdje neki ne bi nogu stavili, lik je lud a gol za reprezentaciju ne znam da je ikad zabio

jebi ga posten rezultat na kraju
ali pece majku mu...
tu se opijam u svojoj sobi
ovakvim tempom vjerojatno sutra necu moci na kavu ali bolje da boli zeludac nego srce

majke ti kako ovo zvuci pateticno

MaidenMadness said:
ali pece majku mu...
ovakvim tempom vjerojatno sutra necu moci na kavu ali bolje da boli zeludac nego srce

majke ti kako ovo zvuci pateticno

evo ti nešto od čega ćeš biti tužniji:
"There is a life after Maiden. And there's a lot I'd like to do I don't have time for now. Sure I'd miss the band, but there's no reason to live in the past. We'd probably piss off some people if we quit, but the day we don't want to do it anymore it's over." - najbolja izjava

BEDDDDDD :x :x :shock: :shock: :cry: :cry:

MaidenMadness said:
ali pece majku mu...
axy said:
evo ti nešto od čega ćeš biti tužniji:
"There is a life after Maiden. And there's a lot I'd like to do I don't have time for now. Sure I'd miss the band, but there's no reason to live in the past. We'd probably piss off some people if we quit, but the day we don't want to do it anymore it's over." - najbolja izjava

BEDDDDDD :x :x :shock: :shock: :cry: :cry:

sorry možda ovo neće zvučat patriotski,ali me više zaboljelo kad sam ovo pročitao za maidene (steveovu izjavu) nego kad smo izgubili, ipak je nogomet najvažnija SPOREDNA stvar na svijetu, maideni mi nisu

Back