OT: Sport - svakakav

inače ne pratim, ali jučer sam gledala utakmicu.
meni se činilo da smo u drugom poluvremenu igrali ful bolje nego u prvom, tj. kao da su igrači "kohezivnije" igrali. Imali smo puuno prilika za gol ali nažalost ništa, najgore mi je bio ono kad nije uspio glavom zabiti... joooj :x bed ...

ali barem smo pokazali da se možemo nositi s njima!
to je već velika stvar!

:D :D

Rainmaker_RI said:
Koja sramota srbije, argentina im uvalila 6 komada, sudac teski kreten.

meni je pričao stari kad su davnooo igrali neki crnci protiv njemačke ili tako nešto, i padala je kiša. Crnci naravno iz suhe afrike nisu znali po blatu igrat i stalno su padali, a ovi su im uvalili 9 golova ....
da nije tragično bilo bi komično ... :cry: :(
znate za to?

hmm citam da smo igrali dobro jucer
ocito nisam gledao istu utakmicu
kakva dobra igra majke ti
pa svaki srnin centarsut kao da je bio namijenjen japancima
a di su bili babic i klasnic
prso, niko kovac i niko kranjcar u prvom poluvremenu su bili dobri na sve ostalo za kurac

a onog olica...majke ti pa to je najgori igrac na svijetskom prvenstvu pa taj ne zna dodati :roll:
ma kao sto rekoh svugdje njemu treba oduzeti drzavljanstvo da nikome vise ne padne napamet da ga zove
i bosnjaku isto

MaidenMadness said:
hmm citam da smo igrali dobro jucer
ocito nisam gledao istu utakmicu
kakva dobra igra majke ti
pa svaki srnin centarsut kao da je bio namijenjen japancima
a di su bili babic i klasnic
prso, niko kovac i niko kranjcar u prvom poluvremenu su bili dobri na sve ostalo za kurac

niko kovač?????? ja ne znam da je on imao 3 dobra poteza jučer, a za srnine centaršuteve se slažem, ali je sad veliko sranje bez roberta kovača, čovjek je dobio žuti samo zato što je bio kraj ovog dok je padao, a niko kranjčar je bio nevidljiv u 2. poluvremenu a tek je izvađen kad je to tražio, vidjelo se da se luku modrića trebalo staviti prije

MaidenMadness said:
a onog olica...majke ti pa to je najgori igrac na svijetskom prvenstvu pa taj ne zna dodati :roll:
ma kao sto rekoh svugdje njemu treba oduzeti drzavljanstvo da nikome vise ne padne napamet da ga zove
i bosnjaku isto

pa to je pravi ivica olić, isto kao i protiv brazila jer je on vjerojatno jedino nogometaš (nazovi profesionalni) koji ne zna dodat s obje noge

nego sto sam ja bas procitao na rtl teletextu
sve je jos pod upitnikom ali kao nakon poslijednjeg izvjestaja tuiztelja igleda da su kazne ovakve

fiorentina - oduzimanje bodova
lazio - oduzimanje bodova
milan - serie b
juventus - serie c
:shock: :shock: :shock:
damn juve u serie c
ako je ovo tocno onda damn
ako nista bar ce se vidit ko je u juveu i milanu stvarno radi srca od svih onih ljubitelja tih kluba od malih nogu :D

ali kako ce u tom slucaju serie a biti cudna iduce sezone...mislim mozete li zamisliti inter kao prvog favorita za scudetto :shock: :shock: :shock:

MaidenMadness said:
nego sto sam ja bas procitao na rtl teletextu
sve je jos pod upitnikom ali kao nakon poslijednjeg izvjestaja tuiztelja igleda da su kazne ovakve

fiorentina - oduzimanje bodova
lazio - oduzimanje bodova
milan - serie b
juventus - serie c

RTL kao izvor informacija o Serie A. ;)

Nista se jos niti nesluzbeno ne zna osim da je 5 klubova upleteno. Juve najvise, zatim Milan, Firentina i Lazio. Jos nije sigurno hoce li se za Sampdoriu traziti kazna. Istraga je zavrsena i tuzitelj je predao sav materijal onima koji ce odluciti o kaznama. Prve vijesti bi se trebale znati krajem tjedna i pocetkom sljedeceg, a oko 20tog srpnja nakon roka za zalbe ce sve biti potvrdjeno.

igra ;)
tj ovisi o hiddinku hoce li igrati
nego prvi parovi osmine finala poznati
njemacka - svedska
engleska - ekvador

moje misljenja:
njemci dobivaju svedane

a svim srcem, svakom stanicom, svakim zivcem,svakom molekulom, svakim atomom, elektronom, protonom neutronom itd cu navijati da englezi dozive katastrofu. ako ekvador povede 1-0 navijat cu za 2-0 ako povedu 2-0 navijat cu za 3-0 itd.

nazalost mislim da to nece pomoci ekvadoru. englezi ce opet odigrati najbolje sto mogu - jadno, netalentirano izgledat ce ko neka trecerazredna reprezentacija medjutim opet ce se skrumpirati i dobiti 1-0 :x

MaidenMadness said:
a svim srcem, svakom stanicom, svakim zivcem,svakom molekulom, svakim atomom, elektronom, protonom neutronom itd cu navijati da englezi dozive katastrofu. ako ekvador povede 1-0 navijat cu za 2-0 ako povedu 2-0 navijat cu za 3-0 itd.

zašto toliko ne voliš engleze?
ja bi radije njih gledao u finalu protiv francuske, nego brazil i argentinu
brazil mi lagano počinje ići na jetru i navijam da ih netko sruši, kako bi volio da ne dođu dalje od max. četvrtfinala
a za šveđane se nadam da će skrumpat koji gol i pobijedit njemačku, iako nema prevelike šanse

Ivan said:
zašto toliko ne voliš engleze?
ja bi radije njih gledao u finalu protiv francuske, nego brazil i argentinu
brazil mi lagano počinje ići na jetru i navijam da ih netko sruši, kako bi volio da ne dođu dalje od max. četvrtfinala
a za šveđane se nadam da će skrumpat koji gol i pobijedit njemačku, iako nema prevelike šanse
sranje od momcadi, drek od nogometa
hrpa manekena bez talenta i mozga ali velikog ega :x

MaidenMadness said:
sranje od momcadi, drek od nogometa
hrpa manekena bez talenta i mozga ali velikog ega :x

to misliš na brazil ili na englesku :wink:
(šala) shvatio sam

Back