The Pharaoh
Member
čmarec said:koji ste vi cigani ccccccc,macka je svejedno bila mrtva,ko ju jebe!!!!!
LOL LOL bez dlake na jeziku
čmarec said:koji ste vi cigani ccccccc,macka je svejedno bila mrtva,ko ju jebe!!!!!
Čobane jedančmarec said:koji ste vi cigani ccccccc,macka je svejedno bila mrtva,ko ju jebe!!!!!
likvor said:Možeš ti biti i veggy ak mrziš životinje, dapače, brijem da ima ljudi koji su postali veggy samo zato kaj im se gade životinje.......
gle većina tih tzv."boraca za prava životinje" nosi odjevne predmete od prave kože. mislim, meni svinja nikad ne bu bila prijatelj, sam jedan fini obrok.
mirko123 said:gul je poentirao..nijedna zvijer na ovoj planeti ne ubija iz zabave i objesti osim covjeka..mene nije smetala mrtva macka..mrtvi cemo biti svi neko prije netko kasnije..mozda ce netko od nas lezati tako pregazen nacesti..a majica iron maidena ce nam biti puna prosutih crijeva..mozda ce i to biti nekome cool slika za internet....jeste li se bar malo najezili..to mi je bio cilj.. LOL LOL
mirko123 said:gul je poentirao..nijedna zvijer na ovoj planeti ne ubija iz zabave i objesti osim covjeka..
čmarec said:ja nisam,ja se samo jezim na spomen chuck norris-a
Gul_Ranek said:Nijedna zivotinja nece ubiti iz zabave ili obijesti
Gul_Ranek said:Cmarec, jesi li ti Ewox? A? Citaj malo bolje! Necemo tvoje slike! :banana: