Dickinson's legacy
Member
LOL LOL LOL to su pravi vjerniciBoBo said:To mu je glavni adut.
LOL LOL LOL to su pravi vjerniciBoBo said:To mu je glavni adut.
BoBo said:To mu je glavni adut.
go get something pierced LOL oh give me the nails I'll hammer them in.. :?čmarec said:pa naravno
a mariji bi jednu rincicu trebalo na usta stavit
his little best friend u know LOLIron Domek said:sta podrazumijevas pod princom albertom? :?
Dickinson's legacy said:his little best friend u know LOL
no i don't know so why don't you tell me :wink:Dickinson's legacy said:his little best friend u know LOL
u know boys like to give names to their things,,, LOLIron Domek said:no i don't know so why don't you tell me :wink:
btw ne volim pirsing, skloniji sam tetovazama
i'm joking you know :wink:Dickinson's legacy said:u know boys like to give names to their things,,, LOL
ah well nevermind
meni su tetovaže ok al opet kako na kome,, znaju i s tim ljudi pretjerat gadno al piercing ,,,, no way, zaboli me ka ga vidin,, a nije mi to ni lipo
I know I know zato su i bili smajliči ,,, pa nastavih sa zajebancijonIron Domek said:i'm joking you know :wink:
moze...inace i ja sam svom princu albertu dao ime prije ali necu reci kojeDickinson's legacy said:I know I know zato su i bili smajliči ,,, pa nastavih sa zajebancijon
i thought your dick was too damn long to fit in this ,,, whats his name,, shorty? hehe jebote saljite te slik na svoj blog ko pravi momci hihihihiIron Domek said:moze...inace i ja sam svom princu albertu dao ime prije ali necu reci koje
ali mogu postat sliku ako hoces LOL :wink:
no it's not shorty :roll: guess again btw nemam blog :wink:Dickinson's legacy said:i thought your dick was too damn long to fit in this ,,, whats his name,, shorty? hehe jebote saljite te slik na svoj blog ko pravi momci hihihihi
anaconda then hehe maaaaaaaaaa blog je bija hint hint na nekog svaki pravi muškarac mora imat blog ILIIIII imat par piercinga ILI best of all big fucking deal ilitiga big brother vidiš kako je ČMARec moderan jebemu i SJIron Domek said:no it's not shorty :roll: guess again btw nemam blog :wink: