E da, ovdje sam zaoravio napisat za Metal Camp.
Pošto sam bio samo zadnji dan evo kratkog reporta..
U Tolmin smo stigli oko 2 sata poslije podne i do Grave Diggera smo uglavnom visili po šatorima u hladu i malo razgledavali štandove sa majicama i ostalim pizdarijama.
GRAVE DIGGER - Predobro ali prekratko. Pošto sam ih u ZG-u propustio sad mi je bilo neopisivo zadovoljstvo vidjeti ih. Set lista je bila super. Standardi hitovi Excalibur, Rebelion, Scotland United, Morgana Lefay, Knight Of The Cross, HM Breakdown, pa sa novoga naslovna stvar Liberty Or Death itd..
EXPLOITED - Gledao sam ih iz tzv. hrvatskog kornera. Iako ih ne slušam, vidlo se da su napravili dobar show te da su fanovi uživali u muzici i u mosh pitu LOL
SODOM - Isto su me iznenadili. Odličan show. Set lista dobra. Od klasike Outbreak Of Evil, Saw Is The Law, Napalm In The Morning, Agent Orange, Bombenhagel... pa sa novoga Blood On Your Lips... i obrada Ace Of Spades.. Sve u svemu jako dobar koncert..
BLIND GUARDIAN - Zvijezde večeri po meni! Totalno su me iznenadili pošto ih gledam po prvi put. Istina da su dosta ostarili Hansi i momci iz benda, ali i dalje gaze. Hoš je snage u Hansijevom vokalu. Predobro otvaranje sa introm WOTW i Into the Storm, pa nastavak sa meni najdražom pjesmom ovog benda Born In A Morning Hall... Kasnije Lord Of The Rings, Imaginations From The Otherside, Time Stand Still, Bard Song, Mirror Mirror, pa sa novoga Fly.. pre pre dobro.. Totalno mi je porasao u očima ovaj bend.
IMMORTAL - također sam ih gledao iz hrvatskog kornera. Meni su bili smješni. LOL Abbath je u biti smješan. Pokreti, ponašanje i to... ali fora su bili vatromet i ono bljuvanje vatre. One By one :X Nije dobro širiti zimu usred ljeta LOL
Do druge godine