OT: Novi Helloween album

up the irons

super,super...helloween mi je sesti bend..prva 5 su mi maideni LOL LOL
idem u budimpestu na koncert..jedva cekam

up the irons

ja obozavam helloween...sve faze..sve vokale i sve clanove..recimo moja sestra i njen muz slusaju samo maiden i helloween i nista drugo..to su tek fanatici..gledao sam helloween 5 puta live i slikao se sa clanovima..to je jedan prejeben bend pun skromnih ljudi koji zive za glazbu koju stvaraju

meni baš paše ovaj novi album...naravno ne može se mjerit s ranijom fazom...ali je sasvim dobar,kao i ostali albumi sa andiem,osim time of the oath i master of the rings koji su po meni ravni ovima iz ranije faze

Hmm na prvo slušanje keeper 3 mi je puno bolji, ne znam.. ovo je malo drugačiji album od ostalih. moram priznat da sam očekivao malo melodičniji album, u starom helloween điru. al dobro valjda će mi s vremenom sjest.

Obozavam Helloween , smatram ih jednim od najdrazih bendova no vec dugo me nisu odvalili makar se nadje pokoja fantasticna pjesma na zadnja 3 albuma...moje misljenje je da je to pocelo zuljati vec sa izlaskom dark ride-a no dobro...uvijek je tu Kiske faza za moje usi :)

up the irons

slazem se..nakon savrsenog the dark ride(gledao tour u milanu)uslijedili su malo slabiji albumi..ali to je logicno..jednostavno tesko je skladati,skladati i skladati na vrhunskom nivou :oops: :oops: volim sve vokale i sve faze ovog benda..tesko mi se je odluciti za jedan album ali neka to budu the keeper i the dark ride kao meni najdrazi

slažem se i meni je dark ride definitivno jedan od najboljih njihovih albuma
žao mi je što ih nisam vidio na toj turneji

Re: up the irons

mirko123 said:
slazem se..nakon savrsenog the dark ride(gledao tour u milanu)uslijedili su malo slabiji albumi..

nemogu vjerovat da još netko voli Dark ride...
di god sam ja to rekla, popljuvali bi me... !!!!!

joj joj joj joj

Back