Gul_Ranek said:Tonci Tadic je jedan od rijetkih nasih politicara koji nesto vrijedi i ima svoje misljenje oko necega, mozda je dobro za njega da se maknuo od HSP-a, steta sto nije uspio uci u Sabor sada.
Maiden Istra said:Ma....moj je zaključak, a sigurno nisam jedini koji tako misli, da je politika pokvarena, prljava, nemoralna, i hladni stroj koji ne mari za ljude nego samo za svoju zaradu. Ljudi, mi smo "mali" da se bavimo time....za to postoje ljudi koji su školovani i znaju šta rade (barem bi trebali). Dobro su plaćeni i na kraju krajeva to im je i posao.Žive od sraćkanja, provala i dokazivanja sebe kao najboljim i pravim uzorom za ljude. Na nama je da ih "slušamo". Ali u svakom slučaju mi gubimo....u to nema sumnje. Mislim da su rijetki političari pošteni. Mislim, svi su oni pošteni na početku svoje karijere, ali kad ti netko maše novčanicama pred nosom, nudi dobre aute i kuće...htio ili ne, to na kraju i prihvatiš( nekima treba duže a nekima kraće) Ne kažem da oni hoće uništit državu i da nemaju dobre namjere ali jbg...u našim očima oni s vremenom postaju budale.
BoBo said:A tko je rekao da je mama u pravu.
zb10948 said:Ljevica/SRP. Uvijek glasam za njih. Mislim da nam treba prava lijeva stranka u saboru, jer desne uvijek imamo. A i treba vratit neke dobre stvari iz socijalistickog sistema, kojih je bilo. Sad, da li je tada omjer pros/cons bio pozitivan ili negativan, to spada u sferu osobnog misljenja, ali isto tako mislim da se ne smijemo sramit vlastite povijesti i da moramo pokupit dobre stvari iz svakog prijasnjeg sistema i prilagodit ih ovome.
The Pharaoh said:Nemoj ići lijevo na križanju staze :wink:
čmarec said:e ovo mi je tak jadno da je to strasno :edmad: :edmad:
čmarec said:ma nisam,neg mi je ak47 mutav!! i onda jos kazu da ta strofa nema veze sa ljevicom! OMFG
Gul_Ranek said:Maiden Istra -> Uf, al si ispalio par kontradiktornih recenica... Osim ako nisi htio biti sarkastican.
Sto se tice toga da su na pocetku posteni, ne ide to tako - da bi se netko probio u ovakvom sustavu u kojem se glasa za stranku, a ne za covjeka, taj se mora prvo probiti u stranackim redovima. A to znaci ciniti usluge drugima, ponekad raditi prljave stvari, ostati duzan uslugu, i tako dalje - dakle korupcija odmah tu pocinje. Nakon nekog vremena, taj netko uspije doci u Sabor. I sto sad? Sad treba vratiti uslugu onima koji su te tu doveli. I tako stalno.
zb10948 said:Istina BoBo, al imaj na umu da je postojala i socijalna pravda, da je radnik bio zasticen, da je edukacija i healthcare isla besplatno, da je drzava proizvodila puno vise nego sta je uvozila, itd...