Ivan
Active Member
evo ne da mi se objašnjavat priznajem zaboravio sam napisat IMO tj. naglasit da je to po mom mišljenju (a čije bi drugo mišljenje iznosio)
i da zbilja ne volim stojim kod onoga što sam rekao za odnos maidena i ostalih heavy metal bendova ( što ne znači da neke od njih ne poslušam ponekad i da mi neki imaju par ok stvari)
ali u globalu gledano da stojim kod onoga što sam rekao
i nemojte zato napadat mirka ili neke nedužne djevojčice
ako se ne sjećate ja sam onaj oko koga se vodi većina svađa
btw
baš me briga kako zvuči primitivno
ali većina metal bendova mi je ili dosadna ili neinspritaivna ili nešto treće i zato stojim kraj onoga da su maideni bolji
ALI NAPOMINJEM
to ne znači da nisam slušao puno metal bendova
(nekad davno dok sam time bio zatupljen i mislio da je samo to glazba vrijedna hvale i pljuvao po bendovima kao U2, REM........
BEZ UVREDE IKOME MOLIM)
i da zbilja ne volim stojim kod onoga što sam rekao za odnos maidena i ostalih heavy metal bendova ( što ne znači da neke od njih ne poslušam ponekad i da mi neki imaju par ok stvari)
ali u globalu gledano da stojim kod onoga što sam rekao
i nemojte zato napadat mirka ili neke nedužne djevojčice
ako se ne sjećate ja sam onaj oko koga se vodi većina svađa
btw
baš me briga kako zvuči primitivno
ali većina metal bendova mi je ili dosadna ili neinspritaivna ili nešto treće i zato stojim kraj onoga da su maideni bolji
ALI NAPOMINJEM
to ne znači da nisam slušao puno metal bendova
(nekad davno dok sam time bio zatupljen i mislio da je samo to glazba vrijedna hvale i pljuvao po bendovima kao U2, REM........
BEZ UVREDE IKOME MOLIM)