M Maiden croatia Active Member Oct 31, 2007 #41 baš lipo putovanje, šteta što se na kraju nismo vidili u Londonu kako smo prvotno zamišljali...
čmarec Member Oct 31, 2007 #42 Maiden croatia said: baš lipo putovanje, šteta što se na kraju nismo vidili u Londonu kako smo prvotno zamišljali... Click to expand... zvao sam te neki dan,nisi mi se javio....bankrotirali smo,nisu nam htijeli primit karticu kad smo avione bookirali! sto je sa stevom bilo ???
Maiden croatia said: baš lipo putovanje, šteta što se na kraju nismo vidili u Londonu kako smo prvotno zamišljali... Click to expand... zvao sam te neki dan,nisi mi se javio....bankrotirali smo,nisu nam htijeli primit karticu kad smo avione bookirali! sto je sa stevom bilo ???
M Maiden croatia Active Member Nov 2, 2007 #43 kad kupim bon, javim ti se, pa se ispričamo.... uglavnom, jako ugodno i korisno putovanje. Neke ću slike staviti ovih dana kad stignem na net.
kad kupim bon, javim ti se, pa se ispričamo.... uglavnom, jako ugodno i korisno putovanje. Neke ću slike staviti ovih dana kad stignem na net.