Maiden croatia
Active Member
a dance je izdan dan prije screamovog rođendana, pa se sad mislite kad mu je rođendan. Btw, Axy dospila na naslovnicu maidencroatia.tk
Scream for me said:danas je 10. obljetnica otkad je moja Axy počela slušat Maidene.
još puno obljetnica ti želim srećo :wink:
Maiden Croatia said:Btw, Axy dospila na naslovnicu maidencroatia.tk
Ivan said:ja sam mislio pod temu ako niste primjetili stavljat obljetnice i rođendane, pod obljetnice sam mislio jubilarne maiden obljetnice, a ovako sad mogu pisat svaki drugi dan da je obljetnica npr. danas je obljetnica koncerta Hanleyu (engleska) u victoria hall-u, dans je točno 24 godine, 6 mjeseci i 1 dana od tog koncerta, mislim ono
ja nisam offtopic, vidiš da pokušavam vratit raspravu na temuBoBo said:Tema ociscena od offtopica.
odlična ideja, ovo bi se moglo stavljatBoBo said:Dogodilo se na danasnji dan ...
Maideni su svirali u:
1985-01-28 Landover
1987-01-28 Tulsa
1996-01-28 Nancy
Bootleg postoji samo za Landover.
da razmislimo o otvaranju takve teme ili da malo promijenim naziv ove?BoBo said:Maiden TV kalendar haha
da i to je dobar razlogBoBo said:Ne treba nova tema jer mi se nece dat pisat svaki dan.
Pa zar nema na maiden commentary?Ivan said:da i to je dobar razlog
btw na današnji dan su svirali
philadelphia 29.1.1985
i to mi je čudno samo jedan koncert na današnji dan, a s obzirom koja je turneja to nije ni čudno
(please ako ima tko popis ili link gdje mogu nabavit popis koncerara jer fali mi dio koncerata između 1987-1992
ma ima, ali ja imam ovaj jedan drugi, mislim da mi ga je netko ovdje dao, netko od vas :?likvor said:Pa zar nema na maiden commentary?