Ivan Active Member Jul 8, 2006 #21 sretan meni rođendan (da ne propadne ova tema jer sad dosta dugo nema neke obljetnice osim bruceovog rođendana :err
sretan meni rođendan (da ne propadne ova tema jer sad dosta dugo nema neke obljetnice osim bruceovog rođendana :err
axy Active Member Jul 11, 2006 #29 Maiden croatia said: happy, happy... :banana: Click to expand... Helloween? LOL happy b-day Ivan, nisam mogla prije jer nisam imala kompa ... a vec ti cestitah na general dijelu all the best!
Maiden croatia said: happy, happy... :banana: Click to expand... Helloween? LOL happy b-day Ivan, nisam mogla prije jer nisam imala kompa ... a vec ti cestitah na general dijelu all the best!
S Screamy Active Member Aug 7, 2006 #30 SRETAN ROĐENDAN BRUCE sve najbolje legendo , želim ti puno sreće , zdravlja i uspjeha u životu.. UP THE IRONS
SRETAN ROĐENDAN BRUCE sve najbolje legendo , želim ti puno sreće , zdravlja i uspjeha u životu.. UP THE IRONS
M Maiden croatia Active Member Aug 7, 2006 #32 kako li ovo ivan nije prvi napisao????? :? Svejedno.... sritno Bruce..... što stariji to bolji...
axy Active Member Aug 7, 2006 #33 Maiden croatia said: kako li ovo ivan nije prvi napisao????? :? Svejedno.... sritno Bruce..... što stariji to bolji... Click to expand... rekla sam ti da ja oću napisat prva ... ali nemam komp, u kukuruz...! sve najbolje BRUCE! :suck: :suck:
Maiden croatia said: kako li ovo ivan nije prvi napisao????? :? Svejedno.... sritno Bruce..... što stariji to bolji... Click to expand... rekla sam ti da ja oću napisat prva ... ali nemam komp, u kukuruz...! sve najbolje BRUCE! :suck: :suck:
S Screamy Active Member Aug 28, 2006 #34 danas je 10. obljetnica otkad je moja Axy počela slušat Maidene. još puno obljetnica ti želim srećo :wink:
danas je 10. obljetnica otkad je moja Axy počela slušat Maidene. još puno obljetnica ti želim srećo :wink:
M Maiden croatia Active Member Aug 28, 2006 #35 nekim slučajem danas je obljetnica izlaska death on the road albuma, a do godine će biti obljetnica izlaska Matters albuma...
nekim slučajem danas je obljetnica izlaska death on the road albuma, a do godine će biti obljetnica izlaska Matters albuma...
M Maiden croatia Active Member Aug 28, 2006 #37 nije nego 28.08 Za svaki slučaj odoh na ironmaiden.com pod albume, tamo ne piše, onda odoh u arhivu novosti i vidjeh da ga najavljivahu za 29.08, ali ga izdaše ipak dan prije...
nije nego 28.08 Za svaki slučaj odoh na ironmaiden.com pod albume, tamo ne piše, onda odoh u arhivu novosti i vidjeh da ga najavljivahu za 29.08, ali ga izdaše ipak dan prije...
S Screamy Active Member Aug 28, 2006 #38 čini se da smo obojica u krivu http://www.maidenfans.com/imc/?url=albu ... ink=albums
M Maiden croatia Active Member Aug 28, 2006 #40 uglavnom, pouzdano znam da mi je 28.08 bio u rukama i to iz zg dallasa, pa onda ja taj datum računam..... :evil:
uglavnom, pouzdano znam da mi je 28.08 bio u rukama i to iz zg dallasa, pa onda ja taj datum računam..... :evil: