Maiden croatia said:lezbo što će ti dečko reći...
Maiden croatia said:lezbo što će ti dečko reći...
Ivan said:samo 2 glasa za janicka, i onda meni kažete da nisam objektivan
BoBo said:Kao prvo pitao si za tekstopisce, a Janick radi samo na glazbi. A kao drugo pitao si tko je najbolji, a ne da ih pojedinacno ocjenimo.
Ivan said:pa nemoj mi reći da ne misliš da janick nije pisao riječi za legacy i pilgrima, koliko sam ja čuo on je počeo s idejom i imao osnovne lyricse (kao i za dod),a steve je to popravljao i dodavao svoje ideje
pa, bojim se da bi neke pjesme bile daleko od klasika da ih on nije prepravljao, berma kako sam čitao u nekim intervjuima, da steve može iz najbezveznijih črčkarija izvuči pjesmuaxy said:kao šta uvijek sve prepravlja
Ivan said:pa, bojim se da bi neke pjesme bile daleko od klasika da ih on nije prepravljao, berma kako sam čitao u nekim intervjuima, da steve može iz najbezveznijih črčkarija izvuči pjesmu
axy said:i oduzeti pjesmi osobnu notu koju joj je sam autor dao
ewox said:Osim Steve-a...hm...Bruce(naravno)ali i Janick jer kad malo pogledam...nekako su mi najdraže stvari upravo one koje je Janick napisao;npr.s novog albuma The Pilgrim ,The Legacy(meni najbolje s AMOLAD-a)...od ostalih super stvari npr.;Dream of mirrors (BNW),Wasting love (FOTD),zatim meni najdraža Lord of the flies (X Factor) ,i td...da ne nabrajam!
Janick RSPCT!!! 8)
Ivan said:ali opet si glasala za Brucea :|
soul said:glas sam dao Adrianu zato jer je pjesma Wasted Years jedna od savršenih Maidenovih pjesama (ima i drugih no nćemo o tome u ovoj temi).
arijana1807 said:a i dave murray je dobar...
The Prophecy
Public Enema Number One
Fates Warning
Chains of Misery
Judas Be My Guide
The Thin Line Between Love & Hate
Rainmaker
The Reincarnation of Benjamin Breeg