Iron Domek
Active Member
Slušaću Maidene do smrti.Mislim da sam time sve reko :headbang:
Svaka vam čast dečki.Legende ste :headbang:CroatianTROOPER said:HRVATSKA RIPS UP PARIS :edmetal:
ovo smo nomadZadar i ja nakon sto smo sve rasturili do prvog reda, francuska gamad je htjela da ubije hrvatstvo u nama ali naravno to nije bilo moguce.. :trooper:
ovo je iron maiden u poljskoj.
Gore s lijeva na desno: janick, steve, adrian, nicko
Dole s lijeva na desno: dave, bruce
Iron Domek said:i bavi se mačevanjem(kolko ja znam)
bavi se mačevanjem, profesor je povijesti ... ne mogu se točno sjetit kada i gdje je izašao intervju s Bruceom, ali uglavnom novinar ga je pitao zašto se bavi tolikim stvarima u isto vrijeme (aludirajući valjda na Maidene i njegovu solo karijeru);Rainmaker_RI said:Ali kazem npr. da se to dogoditi ili neka slicna situacija.Maiden fanovi su najlojalniji fanovi na planeti.I nebi bas reko da im fali para jer bruce ne zivi samo od maidena, on je i pilot, voditelj na radio stanici i jos miljun drugih "poslica" ima.
axy said:- "uvijek iste" setliste ... nije da se slažem, ali koji bend to ne radi? koji bend na koncertu ne odsvira barem 3 svoje kultne stvari?
axy said:- rerereizdanja -> nemoj kupovat ... plainly and simply
BoBo said:Problem je sto oni sviraju 6-7 standardnih stvari na svakom koncertu, bez mjenjanja setliste, a to je sada oko 40% setliste. Naravno da ih trebaju svirati kad su najpopularnije, ali izabrat recimo 3 za svaki koncert i mijenjati ih.
axy said:Ima logike u tome... ali ajde .. šta ti ne bi bio bed da dođeš na njihov konc i da ne sviraju NOTB?
onda skidam kapuBoBo said:Ni najmanje.
BoBo said:Ni najmanje.
Ivan said:trebaju promijeniti a najveći su imbecili oni koji su šizili što na ovoj turneji nije sviran FOTD.
Maiden croatia said:osobno, koncert bez tnotb, 2 minutes to midnight, run to the hills, santcuary i još par pisama bio bi mi savršen.
meni je u zgu najvise falio afraid to shoot strangersIvan said:trooper i fear of the dark ipak trebaju, a meni je osobno bilo drago što u zg-u nije bilo 23:58
MaidenMadness said:meni je u zgu najvise falio afraid to shoot strangers
Ivan said:trooper i fear of the dark ipak trebaju, a meni je osobno bilo drago što u zg-u nije bilo 23:58
moze, ali kad krene trooper to je onda prava ludnica.... :edmetal:BoBo said:Bez svega se moze, pa tako i bez troopera i FOTD.
da, oni koji znaju FOTD, TNOTB, RTTH - to je trio rio Maidena jokte po njima poršla sam to s nekima (nažalost) :x :xBoBo said:To su specijalni pacjenti.