BoBo said:Evo jednog veterana.
Ajde napisi koje godine i gdje.
JEDINI said:beograd -dva puta
ljubljana- dva puta
v.gorica-jednom
trst-jednom
izola-jednom
Neznam točno datume ali ću pogledati na ulaznicama,pa napišem.
JEDINI said:beograd -dva puta
ljubljana- dva puta
v.gorica-jednom
trst-jednom
izola-jednom
Neznam točno datume ali ću pogledati na ulaznicama,pa napišem.
:shock: :shock: :shock: :x :evil:Maiden croatia said:jednom u hrvatskoj, tri puta u italiji, tri puta u njemačkoj, jednom u sloveniji, jednom u poljskoj
u rasponu od 1995 pa do sada.
Osam puta bio u backstage-u.
mirko123 said:nisam mislio da sam ja veci fan od bilo koga...ali mislim da ovo govori koliko ih ja volim i koliko sam spreman putovati i potrositi da bi ih vidio uzivo... neka mi nitko ne kaze da je problem otici u budimpestu ili bec...
mirko123 said:nisam ni ja tvoju poruku shvatio kao nesto kontra...samo sam htio reci da svi moji odlasci na koncerte govore da sam veliki fan...nema veceg ili manjeg fana...evo,dopustam ti da budes jednako veliki fan kao i ja..salim se
mirko123 said:isto kao i ti...ja sam pomalo i bolestan..nedam da mi nitko nijedan bend uopce pokusa usporedjivati sa maidenom...morati cemo se naci da dogovorimo probu..ja i frend nesto sviruckamo pa cemo barem nesto sprasiti u troje..jeli imas neko malo pojacalo da dodjes do nas
mirko123 said:nema zurbe..za pocetak skini troopera..iako ga vec sigurno znas napamet..tek toliko da mi cujemo tebe i ti nas