mirko123 said:nisam ni sumnjao..eto to je jedna od stvari kod koje slucajno znam tekst)
odlično LOL pogodili smo se
mirko123 said:nisam ni sumnjao..eto to je jedna od stvari kod koje slucajno znam tekst)
BoBo said:Pa putuje li jos tko na koncerte izvan Hrvatske osim Troopera, Stipe i mene?
*Wratchild* said:Uff, jebe se vama ,nađete bend i dogovorite probe dok si rekao keks.Ja sam iz Delnica i očajno tražim bend, ali nema tu ekipe za takve stvari :cry: nažalost.Ako je netko zainteresiran za svirku ili znate koga javite.Očajno tražim ekipu. :wink:
... i ispričavam se što ovo nema veze sa temom posta.
mirko123 said:najgora iskustva su mi zagreb i milano na ed hunter..to nije bio koncert to je bilo prezivljavanje...imam tu srecu da se nalazim u knjizici death on the road..slika maidena s ledjima prema publici..slika je iz praga i ja sam u prvom redu do nickovih nogu...iza mene je moj prijatelj goran paleka..gitarista rising dreama...ceska je zakon..nekoga malo gurnes a on te gleda kao ratnog zlocinca..tamo ljudi dodju na koncert u slapama i stoje u trecem redu i gledaju koncert...na give me ed u zlinu(ceska) ja i frend se probijamo naprijed a cesi nas gledaju zapanjeno i ne mogu vjerovati da se netko gura
mirko123 said:jos nesto..dajem kraljevstvo za dobrog bubnjara..imam gitaristu koji je spektakularan..ja pijevam kako tako...nadam se da je scream spreman preuzeti bas...ali bubnjara,ne mogu naci dobroga vec godinama..rijec je o zagrebu,naravno
dobro da nije punoBoBo said:
likvor said:Je, primjetio sam. Ne mora niti ići na koncerte više, već ih sanja. LOL
Podbacuje ove godine. Samo 5 koncerata...da nije bolastan ili nešto? :| LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOLBoBo said:Ide u Atenu u ozujku, a planira jos 3-4 u ljeto. LOL