30 000 braleee :blaze:Brave New Guy said:Jel se zna kolko je karata otišlo do sad?
CroatianTROOPER said:30 000 braleee :blaze:
iron_dadda said:Ja sam iz Sarajeva i naravno da ovo ne propustam ni za sta na svijetu. Sreca moja pa i nije tako daleko. Najvjerovatnije cu nabaviti hbp ulaznice :banana: .
ewox said:ako još stigneš ... :wink:
ludakinja said:Hbp se moze samo uzet preko maidencroatia.com...
:?
A ne vjerujem bas da lazu...ewox said:neam pojma,treba provjeriti iako meni sve to èudno...
reèe mi frend juèe da je hbp kupio neki dan u king crossu...i ja sam na to :?
hehee,trebala sam i ja tako u zadnji tren a ne još za novu god...više sam tada bila uzbuðena radi konc.nego sada :wink: heheee 8)
iron_dadda said:Ja sam tako panicila prosle godine za Pepperse, kao nece biti karti. Hahh, a moj rodjak kupio kartu na dan koncerta i to jeftinije za 50 km!!! HBP se mogu nabaviti preko FIRME, a u Sarajevu mogu kupiti jedino za travnjak. Ali da budem skrena, zavidim onima koji vec sada gledaju u svoju kartu .[/quote"]
ja sam svoju vidjela samo jednom kada mi je poštom stigla,nit nemam pojma gdje mi je negdje u deponiji mojoj u jednoj od ladica LOL LOL Brijem da bi se tvoja veæ izlizala da ju imaš pa bi onda svejedno drugu trebala kupovati LOL :banana:
bloody mary said:Ja sam svoju dobro zapakirala i svaki dan ju pogledam, pitam ju jel gladna, žedna...
ewox said:OMFG!! LOL