Dickinson's legacy
Member
hehe ja se znan sama sebi čudit izdrživosti na maidenima,, da je neki drugi bend u pitanju samo bi se okrenila i makla iz svega toga ... a neman ni nokte duge
Dickinson's legacy said:hehe ja se znan sama sebi čudit izdrživosti na maidenima,, da je neki drugi bend u pitanju samo bi se okrenila i makla iz svega toga ... a neman ni nokte duge
buahahaha nevolin nepraktična čudesa,,Kristijan said:Pocni pustat nokte,imas 8 mjeseci!
čmarec said:nema Bruce air-a za hr!
Kristijan said:Znaci onda idemo u Norvesku!?
mirko123 said:zvati ce se"sta je meni ovo trebalo"pit..ili mozda"dali je tko zapisao registraciju kamiona koji me pregazio"pit LOL LOL LOL LOL
Brave New Guy said:E da! Zaboravio sam...kako mi je čovjek iz ticketpro-a rekao da moram ponoviti narudžbu u petak, sad mi stiže 8 karata umjesto 4, pa ako ne nađem 4 frenda koja su još bez karte, a netko bi htio kupiti jednu, dvije ili tri za HB's Pit, normalno, za 250kn, tek tolko da mene riješite muka...javit ću vam kad mi stignu karte kolko ih mogu prodat ako će koja bit...Fala!
Kristijan said:Kaj nemozes otkazat drugu narudzbu?
jel to s Bruce airon idete hehe pozdravite mi ga jebemučmarec said:Tako je!!!
BoBo said:Split nece biti posljednji. Basel 14.8.
Pilgrim said:a sta im vrijedi tamo ici kad englezi ne idu na europsko
The Pharaoh said:E sad je već malo zajebano... ipak je Austrijancima i ostalima iz središnje i sjeverne Europe bliža Švajcarska..
mirko123 said:ne mogu vjerovati da je wacken jedini koncert u njemackoj..a nakon basela bi mogao uletiti nekakav stutgart zamisli 2 koncerta u finskoj a jedan u njemackoj??????